eerste SUV met het N-label
Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N

Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N

woensdag 13 januari 2021 10:52:19

Het volgende model in het sportieve N-gamma van Hyundai is de geheel nieuwe KONA N. Dit is meteen ook de eerste high-performance SUV met het N-label. Aangezien de nieuwe Hyundai KONA wereldwijd zeer enthousiast is ontvangen, wordt er al uitgekeken naar de sportieve N-variant van de SUV.

‘We passen heel graag ons succesvolle recept – dat we al gebruikten voor de Hyundai i30 N en onlangs ook voor de i20 N – nu ook toe op een van de populairste SUV’s van dit moment, onze Hyundai KONA’, zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product van Hyundai Motor Europe. ‘Met de toevoeging van de Hyundai KONA aan het N-gamma bereikt ons high-performance merk N opnieuw een hoger niveau.’

 

De nieuwe Hyundai KONA N is voorzien van een 8-traps N DCT-transmissie, dus met een dubbele natte koppeling. In de combinatie met de 2.0-liter turbomotor zorgt dat voor een uiterst sportieve en dynamische rijbeleving. Net als de andere N-modellen is ook de Hyundai KONA N uitgerust met talrijke zeer sportieve voorzieningen, zoals Launch Control, en maakt hij tijdens het rijden een zeer opwindend sportief geluid.

 

‘De Hyundai KONA N is de eerste SUV met het supersportieve N-label’, zegt Till Wartenberg, Vice President en Head of N Brand Management en de Motorsport Sub-division van Hyundai Motor Company. ‘Onze “hot SUV” is niet alleen heel veelzijdig en functioneel, hij biedt net als de andere N-modellen ook veel rijplezier. De “N-thusiasts”, zoals wij hen noemen, zullen genieten van de KONA N, waar ze ook naartoe rijden – op de weg én op het circuit.’

 

Hyundai’s sportieve N-label, dat zijn entree op de high-performance-markt maakte met de Hyundai i30 N, wil het gamma in 2021 verder uitbreiden. Met specifieke modellen – zoals de Hyundai i20 N en de KONA N – biedt het in zeer uiteenlopende segmenten modellen aan die even zo uiteenlopende berijders veel rijplezier bezorgen.

 

Meer informatie over de nieuwe Hyundai KONA N volgt in de komende weken.


Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N
Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N
Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N
Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Kia

Kia autonieuws

Kia is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uit maakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en producties van eigen personenauto's en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea, en heeft onlangs een fabriek in Slowakije in gebruik genomen.
Meer Kia nieuws
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw

De nieuwe Kia EV-cross-over

2022 model Kia Niro begint test

De volgende generatie Kia Sportage

Kia e-Niro met 485 kilometer range

Kia Ceed vanaf 4 juli in de showroom

Vernieuwde Kia Sportage

Wereldpremiere Kia Ceed Sportswagon in GeneveAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com