Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Informatie
1 reactie
3 reacties

Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015

maandag 18 augustus 2014 09:23:31

Mazda test sinds kort de facelift van de Mazda CX-5 in Duitsland en Oostenrijk. Wij hebben meerdere spyshots gekregen van onze fotograaf op meerdere locaties in Oostenrijk en Duitsland. De CX-5 is een groot succes bij Mazda en daarom komt Mazda met een milde update. "Never change a winning team" zeg maar. De grill is vernieuwd samen met nieuwe koplampen met DRL verlichting, richtingsensoren in de zijspiegels en nieuwe lampen aan de achterzijde. Inderdaad een milde update. Geen wissels in dit team!

Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Eerste beelden Mazda CX-5 facelift 2015
Wim salabim vrijdag 07 november 2014 17:41:13
Lekker weer zo'n uiterlijk update.. Laat zo'n auto nou eens gewoon 6 a 7 jaar ongewijzigd.. Betekent weinig afschrijving..
Steef dinsdag 16 september 2014 19:09:17
Hoi Frank, In Parijs gaat er geen CX-3 komen en ik vraag me zelfs af of deze nog komt. Mazda wil zijn oogappeltje CX-5 voorrang geven en de risico denk ik spreiden. Blijft een hele mooie auto deze CX-5. Groetjes van een Ford Kuga rijder.
frank woensdag 27 augustus 2014 23:00:31
Toch mooie facelift cx5 hopelijk is de cx3 ook te bekijken in Parijs zo dan kan er een vergelijking gebeuren groot of middel maat
Specificaties
Auto: Mazda CX-5
Op beurs: Autosalon van Parijs 2014
Automerk: Mazda
Automodel: CX-5
Uitvoering: SUV

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI