Antwoord op Mercedes Maybach
Een echte Audi Horch A8L
Je bent hier » Home » Spyshots » Een echte Audi Horch A8L

Een echte Audi Horch A8L

maandag 18 januari 2021 18:35:04

Het gerucht dat Audi het Horch-naamplaatje terug zal brengen voor een ultra-luxueuze auto om te vechten tegen de Mercedes Maybach, doet al een aantal jaren de ronde en in 2019 bevestigde Audi de plannen. Om eerlijk te zijn, hebben ze de auto bevestigd, niet de naam Horch. Maar nu Mercedes Maybach gebruikt voor zijn luxe versie van de S-Klasse, is het logisch dat Audi de naam Horch herleeft voor de beste A8 ooit. Dus wat zien we hier op deze spionagefoto's vanuit de kou? 

We zien een gefacelifte versie van de Audi A8L, de versie met lange wielen van de Audi A8. Audi heeft het tijdschema voor dat nieuwe model niet bekendgemaakt, maar de aanstaande facelift voor de A8-reeks zou heel goed kunnen zijn waar ze op hebben gewacht en de reden waarom we denken dat dit de Horch zou kunnen zijn, is het feit dat we wat camouflage zien op de achterste zijruit. Een gebied waar hoogstwaarschijnlijk een badge verborgen is onder die camouflage. En misschien zegt die badge H met de naam Horch erboven? We hebben verschillende andere Audi A8 facelift-prototypes gezien en geen van hen had enige vorm van camouflage op dat gebied. En het feit dat dit de LWB-versie is, maakt nog geschikter voor de luxe Horch-versie. Onder de motorkap zal de twinturbo 6,0-liter W12 van de VW-groep het Quattro-vierwielaandrijvingssysteem aandrijven en zou ongeveer 600 pk moeten hebben. Verwacht niet alleen een luxer interieur maar ook enkele speciaal ontworpen velgen en mogelijk een tweekleurige lak als het tijd is voor een debuut in de tweede helft van dit jaar.


Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
Een echte Audi Horch A8L
1 reactie
Reacties
Bernard
Ik weet nog heel goed de mooie racewagens van Horch. En de 8 cilinder modellen die heel unieke waren in die tijd. Ben al oud maar mooi om de naam hopelijk terug te zien komen in de autowereld
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6 C7 by G&B Design

Audi A6 Avant e-tron concept

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com