Dikke spyshots van BMW 5 Series GT

Dikke spyshots van BMW 5 Series GT

woensdag 25 november 2015 09:37:25

Gisteren zagen wij de nieuwe facelift van de BMW 3 Serie GT en stiekem reed daarachter ook de nieuwe 5 Serie GT. De spyshots van de 3 Serie GT komen er aan dus beginnen wij met deze BMW 5 GT serie. De auto is flink veranderd in vorm en afmetingen en dat is, volgens ons, positief.

De achterkant, waar al teveel over is gezegd, is compleet anders en de vormen zijn slanker. Zelfs met camouflage op. Het uiterlijk is nu  een mix geworden tussen de nieuwe 3 GT en 4 GC. Dit betekent sportiever en eleganter voor liefhebbers. Ook het gewicht gaat heel veel kilo's kwijtraken en dat is zeker te merken in brandstof verbruik en perfomance. De BMW 5 GT komt over een jaar bij de dealers maar wil jij het huidige model nu kopen, wacht dan gewoon een jaar!


Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT
Dikke spyshots van BMW 5 Series GT

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW 5 Serie GT
Gespot in: Duitsland
Automerk: BMW
Automodel: 5 Serie
Uitvoering: GT
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW X8 wordt werkelijkheid

BMW M3 gespot in meerdere kleurenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com