50-jarige BMW M-divisie
Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

zondag 10 oktober 2021 11:19:38

Vorig jaar zagen we een BMW-prototype waarvan we eerst dachten dat het een soort muilezel met middenmotor zou kunnen zijn vanwege het feit dat de achterste zijruiten waren vervangen door ramen met luchtinlaten. Ook dat prototype werd zowel aan de voor- als achterzijde bedekt met camouflagefolie. 

Daarna verscheen het prototype opnieuw testend op de Nürburgring met minder camouflage. En nu heeft hij een nieuwe verschijning gemaakt en geeft hij nog meer details prijs. Dit betekent dat we de nieuwe grille kunnen zien met enkele rode accenten en een 3D-ontwerp, een diepere spoilerlip, een nieuw ontworpen bumper en een grote vleugel. Ook zien we een lampje in de diffusor tussen de quad uitlaatpijpen.

 

Nieuw zijn ook de luchtuitlaten in de motorkap en de rode MVO's in de koplampen. Het rode accent is ook terug te vinden in de luchtuitlaten op de voorspatborden en we zien dat de achterlichten donkerder zijn dan normaal. We zien nog steeds wat camouflage rond de uitlaatpijpen die het ontwerp van de diffusor verbergen.

 

Lichtgewicht glas, achterbank verwijderen en andere lichtgewicht trucs zouden de M8 CSL tot 100 kg lichter kunnen maken in vergelijking met een gewone M8. Geruchten suggereren dat dit een M8 CSL zou kunnen zijn die in 2022 op de markt zal komen om de 50-jarige BMW M-divisie te vieren.


Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
Dikke BMW M8 CSL in de maak!
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com