De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland

De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland

zondag 14 juni 2015 19:08:52

Smart test momenteel een aantal modellen en uitvoeringen in het Spaanse land. Ook de Smart ForTwo cabriolet versie is vandaag aan de beurt en het dak gaat er nog niet af.

Omdat er niet meer nieuws is hier een kort verhaaltje van de normale Smart ForTwo. Waar anderen zich nog druk maken om het aantal kilometers dat je per uur kunt halen, zijn wij al lang een stuk verder. Want in de stad tellen heel andere eigenschappen dan op de snelweg. Zoals hoge wendbaarheid, een kleine draaicirkel, veel comfort, slimme functies en, niet in de laatste plaats, de mogelijkheid om overal probleemloos te kunnen parkeren. In deze opzichten is ook de nieuwe smart fortwo weer groots. En meet toch maar net 2,69 m. Het brandstofverbruik van de Smart is Brandstofverbruik (gecombineerd) 4,5 - 4,1 l/100 km en de uitstoot is CO2-emissie (gecombineerd) 104 - 93 g/km.


De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
De nieuwe Smart fortwo cabriolet in testland
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Smart

Smart autonieuws

De Smart (Swatch Mercedes Art) is een automerk onder de vleugels van het concern DaimlerChrysler. Soms wordt ook MCC Smart gebruikt Aanvankelijk bestond het idee in de organisatie van Swatch om een kleine trendy auto op de markt te brengen. Hiertoe werd een consortium opgericht en ontstond de Smart CityCoup?, een kleine auto die plaats biedt aan twee mensen en een krat bier. Bij het productierijp maken van de auto liepen de kosten op waardoor op een gegeven moment Mercedes-Benz twee auto's in het kleine segment had.
Meer Smart nieuws
Prototype van Smart ForTwo cabriolet crashed

Smart ForTwo van Brabus tijdens testen betrapt

Smart ForTwo Brabus is een pocket-rocket

Spyshots Smart ForFour een maand voor introductie

Smart ForTwo duikt op in Twingo body

Smart e-bike beleeft zijn Nederlandse verkoopdebuut
Spyshots van de Smart ForFour die komt in 2014
Smart fortwo van CarlssonAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com