productieversie Kia Imagine-conceptt
De nieuwe Kia EV-cross-over

De nieuwe Kia EV-cross-over

elektrische De nieuwe Kia EV-cross-over
woensdag 13 januari 2021 10:42:41

We bespioneerden opnieuw de Kia CV, de productieversie van het Kia Imagine-concept! Herinner je je het Kia Imagine-concept nog, nou, het lijkt erop dat de productieversie zich klaarmaakt voor een debuut in 2021, terwijl we opnieuw een prototype hebben bespioneerd tijdens het testen. Eigenlijk lijkt het erop dat het een mix zou kunnen zijn tussen de Imagine en de Futuron-concepten met zijn coupé-achtige crossover-look die nog steeds verborgen is onder de camouflage. Kia is druk bezig geweest met het uitbreiden van zijn lijn elektrische voertuigen.

De Zuid-Koreaanse autofabrikant heeft twee elektrische voertuigen tentoongesteld met de Kia Niro EV en de Kia Soul EV. De autofabrikant heeft ook een paar plug-in hybride modellen, waaronder de Niro Plug-In Hybrid en de Optima Plug-In Hybrid. Maar deze voertuigen zijn allemaal geëlektrificeerde versies van auto's die Kia al aanbood. Voor het volgende elektrische voertuig van Kia wil de autofabrikant iets bedenken dat niet is gebaseerd op een voertuig dat al wordt verkocht, en dat is waar de productieversie van het Imagine-concept in past.

 

De nieuwe Kia EV-cross-over met codenaam CV zal gebaseerd zijn op het E-GMP-platform dat ook de aankomende Hyundai Ioniq 5 ondersteunt. Er wordt gezegd dat het een actieradius van 500 km biedt, evenals een snelle oplaadtijd van minder dan 20 minuten. Na de lancering van Kia's EV Crossover, zal Kia vanaf 2022 verschillende extra emissievrije voertuigen introduceren, met hun eigen EV-specifieke ontwerpen en een nieuwe gebruikerservaring die is ontworpen om ze nog gemakkelijker te maken om dagelijks mee om te gaan. Uiteraard zullen we de ontwikkeling van deze nieuwe Kia EV volgen en u gedurende die tijd op de hoogte houden. De Hyundai Ioniq 5 is klaar voor een debuut in slechts een paar weken volgens geruchten met de Kia CV die enkele maanden daarna volgde.


De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
De nieuwe Kia EV-cross-over
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Kia

Kia autonieuws

Kia is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uit maakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en producties van eigen personenauto's en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea, en heeft onlangs een fabriek in Slowakije in gebruik genomen.
Meer Kia nieuws
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw

Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N

2022 model Kia Niro begint test

De volgende generatie Kia Sportage

Kia e-Niro met 485 kilometer range

Kia Ceed vanaf 4 juli in de showroom

Vernieuwde Kia Sportage

Wereldpremiere Kia Ceed Sportswagon in GeneveAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com