340 pk wordt knallen
De dikste Honda Civic in 2022

De dikste Honda Civic in 2022

dinsdag 10 augustus 2021 13:42:39

We zagen de hete Civic Type R-tests in Zuid-Europa en het is niet alleen het weer dat daar heet is. De nieuwe Honda Civic is geïntroduceerd voor het modeljaar 2022, maar de Type R verbergt zich nog steeds onder camouflage. Net als de laatste generatie is de Type R gebaseerd op de hatchback body, of moeten we zeggen de fastback body. 

Het luik is eigenlijk getransformeerd naar een meer fastback-look als je het mij vraagt. En met de nieuwe generatie Civic met een stijver koetswerk en chassis, zal de verbetering van de wegligging hoogstwaarschijnlijk merkbaar zijn. Natuurlijk kunnen we de algehele sportievere look zien met een lagere ophanging, grotere wielen, remmen van Brembo en de bodykit.

 

De achtervleugel ziet er iets kleiner uit, maar lijkt ook verstelbaar. Aan de achterkant zien we ook de drie uitlaatpijpen die een soort signum zijn voor de Type R. Het vermogen zal hoogstwaarschijnlijk komen van een 2,0-liter turbo-inline 4 die zo'n 320-340 pk levert en via een handgeschakelde zesversnellingsbak op de voorwielen wordt aangesloten. 


De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
De dikste Honda Civic in 2022
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Honda

Honda autonieuws

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Er werd begonnen met de productie van losse motoren voor inbouw in fietsen. Al snel werd overgegaan op productie van volledige motorfietsen, aanvankelijk zelfs als licentiehouder van Harley- Davidson! Midden jaren 50 was Honda de eerste van vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderde met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen.
Meer Honda nieuws
Spyshots nieuwe generatie Civic

Nieuwe Honda Civic Sedan betrapt tijdens de test!

Honda onthult de gloednieuwe CR-V

Onderweg met de nieuwe Honda Civic Type R


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com