400 pk puur plezier
Cupra Formentor in zware test

Cupra Formentor in zware test

zondag 17 januari 2021 19:02:43

Vijfcilindermotor voor de Cupra Formentor! Zware sneeuwval en winderigheid zijn misschien niet de beste omstandigheden voor een testrijder, maar dat is iets wat ze tijdens het winterse testseizoen moeten doorstaan. En dat doen wij ook als spionagefotografen om onze foto's te krijgen. Het Spaanse merk Cupra test momenteel een 400 pk sterke SUV op benzine in de kou, zoals onze nieuwste foto's laten zien. De Cupra Formentor krijgt de vijfcilindermotor met turbocompressor die we doorgaans in de Audi RS Q3 aantreffen, met zo'n 400 pk puur plezier. Via de 7-traps DSG-versnellingsbak komt het vermogen naar alle vier de wielen. 

Sommige geruchten zeggen dat de Cupra-versie het met iets minder vermogen zal moeten doen, een vraag van Audi. Het gerucht gaat dat de vijfcilinder Formentor de VZ-bijnaam krijgt, een naam die alleen de heetste modellen van Cupra zullen dragen. Zelfs als dit prototype zowel voor als achter gecamoufleerd is, kunnen we voorlopig geen zichtbare veranderingen vinden, behalve de diagonaal gestapelde uitlaatpijpen en het heerlijke geluid van die vijfcilindermotor. Verwacht een agressievere voorbumper, misschien een grotere vleugel aan de achterkant en een meer uitgesproken diffusor tussen de uitlaatpijpen als het tijd is voor het debuut.


Cupra Formentor in zware test
Cupra Formentor in zware test
Cupra Formentor in zware test
Cupra Formentor in zware test
Cupra Formentor in zware test
Cupra Formentor in zware test
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Cupra

CUPRA autonieuws

CUPRA wordt een zelfstandige entiteit binnen SEAT, met zijn eigen groeiambities. “Ons doel is om de CUPRA-verkopen de komende vier jaar te verdubbelen”, aldus Wayne Griffiths, verkoop- en marketingdirecteur bij SEAT S.A.. Het nieuwe merk krijgt zijn eigen ruimte bij ongeveer 260 speciaal geselecteerde CUPRA-dealers uit het bestaande dealernetwerk in Europa. Daarbij wordt CUPRA verantwoordelijk voor alle autosportactiviteiten van SEAT, die nu nog onder de vlag van SEAT Sport vallen.
Meer Cupra nieuws
Spyshots Cupra el-Born

CUPRA Formentor nu te bestellen

Cupra el-Born stiekem op de ring

Elektrische bommetje! Cupra el-Born

CUPRA Ateca eerste model van het merkAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com