OMG ... 9.000 tpm
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring

C8 Corvette Z06 op de Nurburgring

De C8 Corvette Z06 zagen we zojuist tijdens een rondje over de beroemde Nürburgring, dus we willen de foto's meteen met jullie delen. Geen zwarte stof meer rond de carrosserie van dit prototype, waardoor we de veranderingen voor de Z06 beter kunnen zien. 

We beginnen vooraan met een diepere en agressievere voorspoiler met canards aan de zijkanten. De middelste opening is ook groter om meer luchtstroom voor koeling mogelijk te maken. Groter zijn ook de zij-inlaten in de achterspatborden en zien we ook een grote vleugel aan de achterkant. Aan de achterkant zien we ook 4 centraal gemonteerde uitlaatpijpen en grotere luchtuitlaten op de hoeken. Het vermogen zou afkomstig zijn van een versie van de 5,5 liter V8 uit de C8.R-raceauto, die 617 pk levert en tot 9.000 tpm draait. Verwacht een debuut eind dit jaar of mogelijk begin volgend jaar.


C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring
C8 Corvette Z06 op de Nurburgring


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com