Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR

vrijdag 10 april 2015 09:33:44

Volgens onze fotograaf is het deze week power cars week op de Nürburgring want naast Mercedes AMG test ook Jaguar zijn powermodellen. Deze Jaguar F-Type Roadster wordt als mule betrapt tijdens de aankomst naar het circuit. Dit is een R-S of SV model van de F-type en dat zegt genoeg over vermogen en prestaties.

Deze mule mist nog wel de dikke neus met agressieve bumpers en grote luchthappers maar dat komt wel. Daarintegen is het taartschapje op de achterkant vast klaargelijmd voor de grote proef. De ring! Het vermogen van deze 5.0 liter V8 met een R schild op de achterkant is ongeveer 580/600 pk en dat is zeker niet matig. Jammie.

Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Bruut geheim Jaguar F-Type R-S/SVR
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Jaguar F-Type R-S/SVR
Gespot in: Duitsland
Automerk: Jaguar
Automodel: F-Type
Uitvoering: R-S/SVR

Jaguar
Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich met name toelegt op de productie van luxe auto's. De Ford Motor Company heeft Jaguar Cars in december 1990 overgenomen, en het merk naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.
Meer Jaguar nieuws
Jaguar Project 8 snelste Jaguar ooit

Jaguar kijkt door een blind bocht!Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise