Blijft een smakenkwestie
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

donderdag 01 juli 2021 20:20:28

We hebben enkele nieuwe foto's die de hybride aangedreven BMW X8 / XM tonen tijdens het testen en nu kunnen we voor het eerst de gestapelde uitlaatpijpen zien. De uitlaatpijpen zijn tot nu toe bedekt met camouflage en misschien hadden ze het onder camouflage moeten houden, ik ben niet echt een fan van dit uitlaatontwerp. De X8 wordt een superluxe stand-alone model met een unieke carrosseriestijl, bovenop de BMW-reeks en het zal een van de meest luxueuze modellen zijn die het Beierse merk ooit heeft aangeboden. 

Geruchten suggereren ook dat de X8, of XM zoals sommigen zeggen dat hij zal heten, het eerste model is dat volledig door BMW M is ontwikkeld. De X8/XM zal zowel als 4-zits als met een conventionele 5-zits indeling worden aangeboden. Volgens onze bronnen zou de nieuwe BMW X8 in drie varianten kunnen worden aangeboden. Een van die varianten wordt een plug-in hybride high-performance model. De M Performance SUV, genaamd BMW X8 M45e, zou een vergelijkbare plug-in hybride aandrijflijn kunnen gebruiken als de onlangs onthulde BMW 745e.

 

Zoals we kunnen zien, heeft dit prototype de sticker "Hybrid Test Vehicle" die aangeeft dat dit heel goed die versie zou kunnen zijn. We geloven dat BMW hoogstwaarschijnlijk meer vermogen zal bieden aan de X8-versie en een groter elektrisch bereik in vergelijking met de 745e wanneer het tijd is voor een debuut van de X8 in 2022. Vrienden van de macht zullen echter liever kiezen voor de X8 M die ook in de pijplijn zit. Wilde geruchten suggereren een vermogen van 750 pk in de krachtigste versie.

 

Interessante opmerking, het X8 / XM-project loopt volgens sommige insiders onder de naam "Project Rockstar". Nu BMW volgend jaar zijn 50e verjaardag viert, verwachten we dat de X8 M (XM) in de voorhoede van deze vieringen zal staan.


BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

Elektrische BMW 3 Serie gespotAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com