eerste tekenen van een enorme facelift
BMW X7 facelift prototype onderweg

BMW X7 facelift prototype onderweg

maandag 30 november 2020 18:57:05

In september zagen we de eerste tekenen van een enorme facelift voor de BMW X7 toen een gecamoufleerd prototype opdook op een parkeerplaats voor BMW-prototypes. Nu hebben we een prototype betrapt tijdens het testen in de straten van München en opnieuw zal het ontwerp voor veel discussies op alle autoforums zorgen. Op de markt sinds 2018 voelt de X7 nog steeds nieuw aan, maar aan de andere kant zijn de levenscycli van auto's nu korter en voordat deze facelift klaar is voor de markt, is er nog minstens één jaar testen. 

Maar de grote veranderingen aan de voorkant doen ons nadenken over wat BMW van plan is voor de X7. De voorkant is compleet anders dan de huidige X7 dus als deze facelift niet een kleine gaat worden. De voorkant van deze X7 ziet er ongeveer hetzelfde uit als we hebben gezien op de nieuwe 7-serie en op de komende X (dit betekent dus dat BMW wil dat de nieuwe 7-serie, de X8 en de bijgewerkte X7 er van voren hetzelfde uitzien Of hebben we het over een nieuwe designtaal die in de toekomst zijn weg zal vinden in meer BMW-modellen. Zoals we kunnen zien zitten de lichten veel lager, ziet de grille er iets breder uit en is zelfs de motorkap veranderd.

 

Dit zou erop kunnen duiden dat we enkele gesplitste koplampen in stijl zullen zien bij de SUV's van Hyundai (zie de nieuwe Santa Fe) maar ook zoals we hebben gezien bij Genesis-modellen en enkele nieuwere Citroën-modellen. De achterkant ziet er net zo uit als alle prototypes van de facelift, waarbij waarschijnlijk enkele nieuwe graphics in de lichten en kleinere wijzigingen aan de achterbumper verborgen zijn. We kunnen ook enkele veranderingen aan het interieur en aan de motoren verwachten voordat het tijd is voor een debuut, mogelijk in 2022.


BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
BMW X7 facelift prototype onderweg
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

Elektrische BMW 3 Serie gespotAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com