Met curved dashboard
BMW X6 Facelift betrapt
Je bent hier » Home » Spyshots » BMW X6 Facelift betrapt

BMW X6 Facelift betrapt

donderdag 18 februari 2021 18:56:12

BMW is begonnen met de ontwikkeling van de vernieuwde X6! En net als bij de Porsche 992 GTS van gisteren begint de ontwikkeling van binnenuit. Helaas vergat de chauffeur het interieur af te dekken tijdens het parkeren. Zoals we kunnen zien zal het “curved dash” ook zijn weg vinden in de X6 met de LCI / facelift en we merken ook dat de versnellingspook vervangen gaat worden door een kleine schakelaar. 

De kachelbedieningen worden ook verwijderd zoals we ze kennen en dat wordt ook opgemerkt met een sticker waarop staat dat de kachelbedieningen geen functie hebben. Er zullen hoogstwaarschijnlijk wat meer veranderingen aan het interieur plaatsvinden naarmate het testen doorgaat en meer delen van de update zijn plaats in de prototypes zullen vinden.

 

Upgrade exterieur
Aan de buitenkant zijn er geen wijzigingen zoals voorlopig behalve de prototype koplampen. Maar we verwachten koplampen met een nieuwe vorm, nieuw ontworpen bumpers en grille en nieuwe graphics op de achterlichten later wanneer de prototypes van de volledige facelift beginnen met testen.


BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
BMW X6 Facelift betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW X6 Facelift
Automerk: BMW
Automodel: X6
Uitvoering: X6 model 2022
Modeljaar: 2022
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW X4 interieur spionage foto's

2022 model BMW X7 facelift betrapt

BMW i4 verliest camouflage

Nu al BMW iX3 facelift

BMW 7 Serie model 2022 test in sneeuw

Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible

Spionagebeelden BMW X3 M LCI

Wintertests BMW X4 M LCIAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com