Eindelijk
BMW M3 Touring in 2022
Je bent hier » Home » Spyshots » BMW M3 Touring in 2022

BMW M3 Touring in 2022

vrijdag 28 augustus 2020 19:48:30

Veel BMW M3-fans hebben gewacht op de meer praktische toerversie in de vorm van een M3-touring, maar nu lijkt het eindelijk te gebeuren. Vorige week bevestigde BMW de plannen van de M3 Touring en stuurde ook een kleine teaservideo waarin stond dat de M3 Touring werd gezien als "Leaving M Town". Misschien wilden ze ons fotografen in de richting van de Nürburgring krijgen, aangezien BMW suggereerde dat de eerste tests daar zouden plaatsvinden.

Nou raad eens, de M3 Touring is nog steeds in M ​​Town, ook bekend als München, en kwam niet opdagen op de Nürburgring om te testen, zoals onze spionagefoto's laten zien. Dit zijn de allereerste spionagefoto's die de M3 Touring laten zien tijdens het testen, als je BMW's eigen teaser niet meetelt, en we kunnen zien dat het er erg uitziet zoals verwacht.

 

Motor- en versnellingsbakopties worden gedeeld met de M3 sedan, wat betekent dat we zowel een basis- als een wedstrijdversie zullen zien en we vermoeden dat er ook een xDrive-versie van de M3 Touring zal zijn.Het goede nieuws is dat de Audi RS4 Avant en de Mercedes AMG C63 Estate eindelijk serieuze concurrentie zullen krijgen. Het slechte nieuws, volgens BMW M zullen de wagonfans tot 2022 moeten wachten tot de M3 Touring de showrooms bereikt. Kom op BMW, geef het ons nu


BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022
BMW M3 Touring in 2022

1 reactie
Reacties
Bas
Eindelijk! Eindelijk mijn droom M3 met dikke kont op de Duitse testbaan. Wat een mega lekkere wagen is dit zeg. Met of zonder folie ik ga deze wagen in de gaten houden en hem hoe dan ook kopen. Rij nu een M3 Comp. maar zodra de M3 Touring er is dan is mijn bestelling een feit
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW M3 Touring
Automerk: BMW
Automodel: M3
Uitvoering: M3 Touring
Modeljaar: 2022
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW X8 wordt werkelijkheid

BMW M3 gespot in meerdere kleurenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com