ingekorte CLAR-platform
BMW M2 spionage beelden
Je bent hier » Home » Spyshots » BMW M2 spionage beelden

BMW M2 spionage beelden

zaterdag 24 juli 2021 16:31:12

Vandaag kunnen we u enkele nieuwe foto's aanbieden van de aanstaande BMW M2. En dit keer kregen we ook een voorproefje van de binnenkant. En terwijl de, al officiële, reguliere 2-serie coupé een klein display voor de bestuurder krijgt, kunnen we zien dat de M2 in plaats daarvan het grotere "gebogen dashboard" krijgt.

Ik weet niet of dit de juiste beslissing is, maar dit is hoe BMW het graag ziet. De M2 heeft naar mijn mening de rol van de oude M3 overgenomen. Kleiner, lichter en hoogstwaarschijnlijk een groot plezier om te rijden. RWD natuurlijk en hopelijk ook leverbaar met handgeschakelde versnellingsbak. We kunnen zien dat de M2 bredere spatborden heeft dan de reguliere 2 Series Coupe-prototypes die we hebben gezien en hij heeft ook een powerdome op de motorkap.

 

Op basis van het ingekorte CLAR-platform zal de M2 veel delen met de nieuwe M3/M4. Het vermogen zal komen van een 3.0 liter zescilinder Twin-Power turbomotor die volgens de laatste geruchten tot 490 pk zal leveren. . Een wedstrijd en een CS-versie volgen waarschijnlijk later.


BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
BMW M2 spionage beelden
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

Elektrische BMW 3 Serie gespot

Mule BMW M5 betraptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com