Met blauwe M-Sport remklauwen
BMW i4M EV model 2021 op foto

BMW i4M EV model 2021 op foto

vrijdag 16 oktober 2020 18:05:26

We bespioneerden een mysterieuze BMW i4 tijdens het testen en ik zette ons aan het denken of dit de aankomende BMW i4 M zou kunnen zijn? Zoals we kunnen zien, heeft het prototype M-spiegels en heeft het ook een grotere spoorbreedte op de achteras, zoals blijkt uit de bredere vastgezette spatborden. Beide details die we nog niet eerder op i4-prototypes zagen.

BMW heeft ook bevestigd dat ze inderdaad werken aan een M-versie voor de i4 die eind 2021 debuteert. Maar verwacht geen volwaardige superkrachtige i4, maar eerder een paar M tweaks met een agressievere aerodynamica en misschien iets meer kracht. Wat aanvullende informatie over de BMW i4 M. Onze vrienden bij Bimmerpost.com wezen erop dat het prototype ook de blauwe M-Sport remklauwen heeft. Ik heb dat eerder gemist.


BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto
BMW i4M EV model 2021 op foto

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW i4M
Automerk: BMW
Automodel: i4M
Modeljaar: 2021
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Ook BMW X3 M Facelift betrapt

Spionagefoto's BMW X4 M FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com