i5 EV-versie komt er ook aan
BMW 5 Serie model 2024
Je bent hier » Home » Spyshots » BMW 5 Serie model 2024

BMW 5 Serie model 2024

zaterdag 31 juli 2021 17:35:57

We hebben een aantal nieuwe geweldige foto's van de aanstaande BMW 5 Serie. Net als de vorige keer is dit ook een PHEV-versie zoals we kunnen zien op de stickers en de oplaadpoort. En net als de volgende generatie BMW 7 Serie, zal de nieuwe 5 Serie, intern G60 genoemd, in drie versies komen. Een volledig elektrische versie die hoogstwaarschijnlijk i5 heet, een PHEV-versie en natuurlijk een versie met verbrandingsmotoren. 

De i5 EV-versie die we de vorige keer ook bespiedden, ziet er natuurlijk iets anders uit, maar verder is de verwachting dat ze er in principe allemaal hetzelfde uit zullen zien. De BMW i5 zou enkele van de specificaties van de BMW iX xDrive40 kunnen delen: een elektromotor aan de achterzijde, en optioneel ook een aan de vooras, met een gecombineerd vermogen van 300 pk waardoor 0-100 km/u in ongeveer 6 seconden kan worden bereikt , en een 70 kWh accupakket met een actieradius van meer dan 400 km.

 

BMW zou ook een hogere ’50’-variant kunnen overwegen met een 100 kWh-accu en 500 pk. De BMW i5 zou dan net als de aanstaande Mercedes EQE wedijveren met de Tesla Model S. Voor nu is het moeilijk om een ​​beeld te krijgen voor het algehele ontwerp vanwege de hoeveelheid camouflage, maar we kunnen zien dat de carrosserie streeft naar een meer sedan-look in vergelijking met de iets meer coupé-look die Mercedes heeft gekozen voor zijn EQE. We kunnen ook zien wat lijkt op een haaienneus en dat de nieren in een normale grootte blijven.

 

De voorkant ziet er hongerig en gemeen uit. Natuurlijk zullen we later ook een Touring-versie van de nieuwe 5 Serie zien, maar op dit moment is het niet duidelijk of de Touring ook als volledig elektrisch model zal komen. Het interieur zal uiteraard up-to-date zijn met de laatste tech, op één foto kunnen we zien dat alles bedekt is inclusief het stuur.

 

Het debuut is nog enkele jaren weg met de 5-serie die in 2023 als model voor 2024 wordt uitgebracht.


BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
BMW 5 Serie model 2024
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com