5-cilinder vermogen voor deze sedan
Audi RS3 Sedan verliest camouflage

Audi RS3 Sedan verliest camouflage

vrijdag 18 september 2020 20:19:11

5-cilinder vermogen voor de hete sedan! Met de reguliere Audi A3 sedan uit en officieel hoeft Audi de aanstaande RS3 niet meer volledig in camouflage te verbergen, behalve de RS-onderdelen.

We hebben de aanstaande Audi RS3 Berline al verschillende keren eerder bespioneerd, maar het waren altijd meer muilezels met een aangepaste A3-carrosserie dan echte prototypes die klaar zijn voor productie. De bredere voorspatborden waren echt onafgewerkt en zo. Maar dit is nu allemaal veranderd met de laatste foto's die een Audi RS3 Sedan-prototype tonen in minder camouflage en met de juiste spatborden rondom.

 

We merken ook dat er een luchtuitlaat verborgen is onder camouflage op het gebied achter het voorwiel. Bredere spatborden hebben bredere dorpels nodig en die zijn ook aanwezig op deze auto evenals de productie achterbumper met mooie geïntegreerde grote ovale uitlaatpijpen.

Aan de achterkant zien we ook een kleine achterspoiler. De nieuwe RS3 en RS3 Sedan, die eind 2020 of begin 2021 debuteert, krijgen een bijgewerkte versie van de 2,5 liter 5-cilinder turbomotor in de huidige RS3, waar hij 400 pk ontwikkelt. We verwachten een kleinere powerbump in de nieuwe versie, zelfs als we verwachten dat er ook een roetfilter wordt gebruikt om de uitstoot lager te houden.


Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
Audi RS3 Sedan verliest camouflage
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com