Schatting is 600 pk
Audi e-tron GT op de nürburgring

Audi e-tron GT op de nürburgring

vrijdag 18 september 2020 20:41:04

Er zijn deze week veel opwindende tests op de Nürburgring! Tussen veel officiële dingen zoals de Skoda Enyaq en onofficiële dingen zoals de Mercedes EQS zagen we ook de Audi e-tron GT testen op de Nürburgring.

Audi had twee prototypes van de e-tron GT-tests op en rond de Nürburgring, maar beide auto's droegen nog steeds dezelfde hoeveelheid camouflage. De Audi E-Tron GT is gebaseerd op hetzelfde platform als de Porsche Taycan en zal waarschijnlijk ook dezelfde accucapaciteit delen. Toen het concept werd onthuld sprak Audi over een vermogenscijfer dat dichter bij de 600 pk ligt, maar we zijn er zeker van dat er ten minste twee versies zullen zijn met een verschillend vermogen.

 

En zoals we kunnen zien wordt niet alleen het platform gedeeld met de Porsche Taycan, maar ook de look met de strakke sportieve carrosserie. De productieversie blijft zoals het lijkt erg trouw aan het concept. We weten allemaal dat de Porsche Taycan ook zal komen als een wagen genaamd de Cross Turismo, durven we ook hopen op een shooting brake-versie van de e-tron GT? Eerdere gesprekken noemden een debuut in het voorjaar van 2020 voor de e-tron GT, maar we verwachten meer een debuut in het laatste kwartaal van 2020 of begin 2021 vanwege vertragingen in verband met het Coronavirus.


Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
Audi e-tron GT op de nürburgring
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com