Verwacht een debuut eind 2021
Audi A8 Facelift maakt testrit

Audi A8 Facelift maakt testrit

vrijdag 08 januari 2021 21:03:39

En we hebben niet één maar twee prototypes bespioneerd tijdens het testen en zelfs als ze er ongeveer hetzelfde uitzien, zijn er enkele kleine verschillen. De gefacelifte Audi A8 krijgt enkele nieuwe koplampen in "A3" -stijl zoals we kunnen zien en ook een nieuw ontworpen grille. Het rooster heeft niet alleen nieuwe inzetstukken, maar heeft ook een iets andere vorm. We kunnen zien dat zowel de voor- als de achterbumper bedekt is en vooraan kunnen we ook het verschillende ontwerp zien. De achterbumper krijgt slechts kleine wijzigingen.

En daar zien we de kleine verschillen tussen de prototypes. De auto met de HN-VW 692 kentekenplaten is de plug-in hybride versie en we kunnen zien dat deze de reguliere LED koplampen heeft in vergelijking met de Matrix LED die op de andere auto lijkt te zitten. Er zijn ook kleinere wijzigingen in het ontwerp in de voorbumper. We denken niet dat het interieur te veel zal veranderen, maar we kunnen een vernieuwd infotainmentsysteem verwachten en ook enkele updates over de veiligheidssystemen. Zullen er wijzigingen aan de motoren zijn? Welnu, op dit moment hebben we daar geen informatie over, maar we kunnen een grotere elektrische actieradius verwachten op de plug-in hybride versie en een lager brandstofverbruik en minder CO2 op de reguliere modellen. Verwacht een debuut eind 2021 als model voor 2022.


Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi A8 Facelift maakt testrit
Audi nieuws
Audi a8 prijzen
Audi spyshots
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com