Gebaseerd op het MLB Evo-platform
Audi A7 L duikt ineens op

Audi A7 L duikt ineens op

vrijdag 18 december 2020 19:02:03

Als u bekend bent met Chinese klantentrends op de automarkt, weet u dat ze een zwak hebben voor beenruimte achterin. In de Volksrepubliek worden veel auto's met een verlengde wielbasis verkocht, waaronder modellen als de A4L- en A6L-sedans. Het vlaggenschip A8 wordt lokaal uitsluitend in uitgerekte vorm verkocht, en er zijn zelfs Q2L- en Q5L-modellen die dienen als ruimere afgeleiden van de twee SUV's.

En nu is het tijd voor weer een ander model in de Audi-line-up. De Audi A7 L met lange wielbasis wordt alleen in China verkocht en wordt gebouwd door SAIC-VW in Shanghai. Gebaseerd op het MLB Evo-platform, is de Audi A7 L de eerste auto van Chinese makelij die dit platform zal gebruiken. De Audi A6 L en de bijbehorende Volkswagen Phideon zijn gebaseerd op het oudere MLB-platform. We kunnen ook zien dat niet alleen de wielbasis langer is, maar ook dat het gebruikelijke Sportback-ontwerp op de A7 is veranderd in een sedan, dat komt omdat sedans populairder zijn in China. De Audi A7 L zal worden aangedreven door verschillende varianten van de 2.0 TSI, variërend van de 190 pk-versie tot 245 pk. Verwacht een debuut voor de Audi A7 L in China in de eerste helft van 2021.


Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
Audi A7 L duikt ineens op
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Is dit de Audi Q9?

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuld

Een echte Audi Horch A8L

Audi S8 facelift in barre kou

Audi RS3 Sedan test in sneeuwAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com