Mercedes 3.0-liter zescilinder
Aston Martin DBX Hybrid betrapt

Aston Martin DBX Hybrid betrapt

zaterdag 20 november 2021 17:09:29

We zagen de Aston Martin DBX Hybrid vóór zijn geplande debuut later dit jaar. Het is bekend dat Aston Martin de DBX-reeks graag wil uitbreiden en de eerste nieuwe versie zal de Hybrid zijn die we tijdens het testen op de Nürburgring hebben gezien. De hybride technologie in dit prototype wordt verraden door de ronde gele sticker in de achterruit, anders kijken we naar een DBX zonder zichtbare veranderingen. 

Als eerste komt de DBX met de mild-hybride technologie met behulp van de Mercedes 3.0-liter zescilinder zoals gebruikt in de AMG 53-modellen volgens Motor Trend die een gesprek had met Tobias Moers, CEO bij Mercedes AMG. Later komt er ook een V8-aangedreven plug-in hybride met een mogelijk debuut in 2023. Ook AMG zal bij deze motorafstelling worden betrokken. Maar er zullen niet alleen hybrides zijn voor de DBX, we kunnen ook krachtigere versies verwachten om de Lamborghini Urus een harder leven te geven.


Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
Aston Martin DBX Hybrid betrapt
1 reactie
Reacties
Niels
Wat een lelijk gedrocht! Dan mag er wel een Aston Martin badge opgeplakt zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand een vette premium prijs gaat betalen voor een auto die qua uitstraling niks meer heeft t.o.v. Kia en Hyuandai.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Aston Martin

Aston Martin autonieuws

Ingenieur Robert Bamford en Lionel Martin begonnen in 1914 met de bouw van auto's nadat beide heren een jaar eerder samen besloten hadden om auto's van het merk Singer te gaan verkopen.
Meer Aston Martin nieuws
Een Aston Martin Vantage V12

Aston Martin Vantage Coupe met achterwielaandrijving

Spionage gelukt van Aston Martin DB11 met interieur shots

Aston Martin DB11 nu ook in zwart
Aston Martin DB11 begint test op de Nurburgring

Supergeheim is deze Aston Martin DB11

Geheime beelden facelift Aston Martin DB9

Aston Martin op de Autosalon van Geneve 2015Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com