ongeveer 670 pk
AMG-versie elektrische Mercedes EQS

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

woensdag 28 april 2021 19:39:29

De AMG-versie van de elektrische Mercedes EQS is al aan het testen. De Mercedes EQS is net officieel geweest, maar we hebben al een warmere AMG-versie tijdens het testen bespioneerd. Bij elektrische auto's is het iets moeilijker om de warmere versies zoals AMG- of M-modellen te herkennen vanwege het ontbreken van uitlaatpijpen, maar er zijn enkele kleine details die het nog steeds weggeven. 

In dit geval zien we de grote koolstofkeramische remmen en de goudgele AMG-remklauwen en een iets lagere vering. De visuele veranderingen zullen vrij klein zijn, met een voorbumper met een iets agressievere uitstraling en een kleine achterspoiler. Donkerdere inzetstukken voor de koplampen kunnen ook het geval zijn om de AMG-versies te onderscheiden. Het gerucht gaat dat de AMG-versie in zijn topversie meer dan 600 pk zal bieden (een cijfer van ongeveer 670 pk) en alle vier de wielen zal aandrijven.

 

Er kan zelfs een reeks AMG-EQS-versies zijn, aangezien Mercedes AMG "EQS43", "EQS53" en "EQS63" heeft geregistreerd. Verwacht een debuut eind 2021 of begin 2022.


AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
AMG-versie elektrische Mercedes EQS
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerd

AMG GT Black Series van OPUSAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com