Alpina B4 Gran Coupe betrapt

Alpina B4 Gran Coupe betrapt

zondag 24 oktober 2021 09:02:59

Goed nieuws voor powerminnende fans die houden van de discrete look, Alpina werkt aan een B4 Gran Coupé. Hier vlakbij de Nürburgring gezien kunnen we zien dat er op dit moment niet veel anders is dan een gewone 4 Serie Gran Coupe. De enige camouflage is bij de achterbumper, waar het een beetje het gebied rond de Alpina typische 4 ronde uitlaatpijpen verbergt.

We verwachten dus een discrete spoiler vooraan en de Alpina-wielen die later tijdens het testen op de auto's worden gemonteerd. Of ten laatste wanneer het tijd is voor een debuut in het voorjaar van 2022. Opgewaardeerde remmen en ophanging zijn al te vinden op dit prototype. Het vermogen zal hoogstwaarschijnlijk worden gedeeld met de Alpina B3, wat betekent een twin-turbo zescilinder lijnmotor met 462 pk en een koppel van 700 Newtonmeter.

 

Binnenin zal Alpina de Gran Coupé wat tweaks geven. Custom piping, stitching, borduren, ponsen en embossing, allemaal afhankelijk van de wensen van de klant.


Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
Alpina B4 Gran Coupe betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Alpine

Alpine autonieuws

Alpine is een Franse constructeur van race- en sportwagens met een achter de achteras geplaatste heckmotor van Renault. De correcte uitspraak van het merk komt dicht bij "al-pien". Jean Rédélé, de oprichter van Alpine, was oorspronkelijk een garagehouder te Dieppe. Op basis van Renault-onderdelen bouwde hij een wagen die in 1955 werd gepresenteerd. In 1970 nam Renault een meerderheidsbelang in het merk, om het later over te nemen. In 1994 werd besloten dat de Alpine-productie gestopt werd. Renault vond de productie te specialistisch en de naam Alpine gaf moeilijkheden in het Verenigd Koninkrijk, omdat de merknaam Alpine daar van oudsher in handen van de Rootes-groep, later Chrysler Europe en ten slotte PSA is. In de fabriek in Dieppe worden nog steeds sportieve Renault-modellen gebouwd (Renault Sport), zoals de Renault Sport Clio 197 en Renault Sport Mégane 225.
Meer Alpine nieuws
Alpine A110S

Prijzen Alpine A110 bekend

Alpine met nieuwe versies A110 op Autosalon Geneve

Alpine A110 op Interclassics Maastricht beursAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com