1341 pk
BMW iM2 ​​volledig elektrisch

BMW iM2 ​​volledig elektrisch

elektrische BMW iM2 ​​volledig elektrisch
maandag 05 april 2021 12:20:03

We weten dat BMW M al bezig is met de ontwikkeling van de volgende generatie M2, aangezien we hem al verschillende keren hebben bespioneerd en die M2-prototypes worden zeker aangedreven door de nieuwste versie van de zescilindermotor van de M-divisie zoals die in de M3 en M4 wordt aangetroffen, zelfs als dat zo zal zijn. enigszins ontstemd. Maar nogmaals, we zagen deze volledig elektrische M2 in de wintertestfaciliteit van BMW in Zweden. 

Laat u niet misleiden door de body van de huidige M2, dit is iets voor de toekomst. Aan de buitenkant is niet veel anders, behalve de geventileerde kap en het ontbreken van uitlaatpijpen. De kofferbak met zijn geïntegreerde spoiler ziet er ook net iets anders uit. Zelfs enkele "Electric Test Vehicle" -stickers zoals we gewoonlijk op de BMW-prototypes zien, zijn op dit prototype aangebracht.

 

Een reden zou kunnen zijn dat er alleen binnen de testfaciliteit wordt gereden en niet op de openbare weg. Dus waarom test BMW deze elektrische M2? Zijn ze al aan het plannen voor de volgende generatie M2 die elektrisch gaat? Of is dit een ezel voor iets heel anders?

 

Er zijn momenteel veel vragen over dit prototype en hopelijk krijgen we het antwoord in de toekomst.

 

Update 24-04-2021 | Hans Z.
Dit zou de iM2 moeten worden met 1341 pk, ter viering van  50 jaar BMW "M divisie”.Momenteel wordt er hard gewerkt aan wat M “Project Katharina” noemt


BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
BMW iM2 ​​volledig elektrisch
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

Elektrische BMW 3 Serie gespotAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com