2016 model Porsche 911 op circuit

2016 model Porsche 911 op circuit

zaterdag 15 augustus 2015 10:24:20

Dit is de nieuwe Porsche 911 zonder camouflage op het bekend racecircuit in Duitsland. Deze Porsche 911 is het 2016 model is komt na de release van de onlangs Cayman GT4. Qua styling is daarom deze update ook uitgevoerd. Porsche wil meer back to basic.

De updates van de 2016 Porsche 911 bevat nieuwe koplampen, dunne LED DRL's, nieuwe deurgrepen, aangepaste motorkap  en een vernieuwde achterbumper met nieuwe luchthappers, lampenunits en nieuw uitlaatsysteem. Zo das niet niks. Het grote nieuws zit onder de motorkap van de Porsche 911. De 911 komt met een turbo gedreven vlakke zes cilinder boxermotor.

 

Het interieur krijgt ook een upgrade met een compleet nieuw stuur en infotainment systeem. Nu even terug naar dit prototype model van Porsche op het circuit. Vanaf het eerste moment hebben wij dit model gezien met uitlaatpijpen in het midden gemonteerd. Nu lijkt dit ook op het productiemodel te komen. Porsche heeft onlangs wat uitspraken gedaan dat ze meer "back to basics" gaan. Dus de GT versie van vroeger was er ook met uitlaatpijpen in het midden.

 

De laatste weken hebben wij van de nieuwe Porsche 911 2016 zowel de Coupe, cabriolet en targa modellen betrapt. Alleen deze coupe hebben wij gezien zonder camouflage. Als we nog even snel naar binnen kijken zien wij dunne, leren stoelen in plaats van de normale nomex racestoelen.


2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
2016 model Porsche 911 op circuit
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com