Premier4509 gaat luxe wagens uniek maken
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Premier4509 gaat luxe wagens uniek maken

zaterdag 20 september 2008 20:40:22

Premier4509 heeft aangegeven dat ze druk bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe productlijn voor de luxe sportwagens. Premier4509 heeft al een lijn op de markt gebracht voor de Lamborghini Murcielago. Deze kit kent een gelimiteerde oplage van 300 stuks wereldwijd en krijgt een bijbehorend kenteken. Het complete pakket kost 28,000.00 dollar. De mensen van Premier4509 hebben meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hightech ontwikkeling voor de luxe autobranche. Ook hebben in de loop van de jaren meer dan 20 grote designawards  ontvangen en zelfs een grote autorace gewonnen. 

De murcielago is een erg moeilijke auto qua design, zegt Hironoa Yokomaku, president of Premier4509. Het bumper supportsysteem is een gevaarlijk onderdeel om aan te passen qua design, daarom bieden veel bedrijven juist alleen een skin aan of een bijpassende lip. Premier4509 biedt een compleet pakket aan inclusief voor- en achterbumper. De collectie van Premier4509 zal dit jaar uitgebreid worden met producten voor Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Maserati en meer. Het gaat dan vooral om limited edition velgen, soft aanpassingen en exclusieve accessoires. 

Premier4509 heeft zijn hoofdkantoor in Tskuba (Japan) en kent daarnaast heeft verschillende kantoren in Paramount California. Premier4509 is voorgekomen uit VeilSide. Deze kennen wij van Japanse onderdelen zoals luxe velgen aerokits en motor onderdelen.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Lamborghini
Ferruccio Lamborghini heeft zijn fortuin voornamelijk vergaard in de tractorenfabricage in Itali? en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon-vivant met een passie voor snelle wagens en bezat daarvan een aanzienlijke collectie. Lamborghini had onder andere een splinternieuwe Ferrari die in ??n jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens gebreken.
Meer Lamborghini nieuws
Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder met softtop

Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt

Uit dezelfde categorie

Nissan GT-R Tuning Project CrankZilla van Wheelsandmore
Nissan GT-R Tuning Project CrankZilla van Wheelsandmore

Het standaard motorvermogen van 570 pk en 637 Nm wordt als volgt bij Wheelsandmore op 5 verschillende vermogensniveaus geüpgraded: Fase I: door geoptimaliseerde software en een F1...

Porsche Macan met dikke velgen
Porsche Macan met dikke velgen

De upgrade van Wimmer is goed voor 435 pk (324 kW) met een maximale trekkracht van 640 Nm. Koppel genoeg! Na deze ingreep kan je ook kiezen voor een sport uitlaatsysteem en dat kost 2750...

Facelift Range Rover Evoque door Hamann
Facelift Range Rover Evoque door Hamann

Hamann heeft voor zowel de driedeurs coupe als vijfdeurs Evoque een compleet nieuwe skirt aan de voorkant met LED dagrijverlichting die hem sportiever laten ogen. Ook de side skirts zijn...

Golf R32 met HPERFORMANCE
Golf R32 met HPERFORMANCE

Met inhouse software van HPerformance en een HPA EFR550 turbo kit komt deze Golf op een brute 550 Pk (404kW) en een goddelijk koppel van 730 Nm. Hiervoor moesten er versterkingen gedaan...Autoliefhebber.com is opgericht in 1999. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een groot automotive netwerk met dagelijks redactionele activiteiten rondom autowebsite autoliefhebber.com Inmiddels zijn wij al ruim 15 jaar een bekende naam op Internet en hebben wij dagelijks veel duizenden bezoekers.Auto nieuws

Het online auto nieuws wat elke dag autonieuws is. Actueel nieuws uit de automotive autoindustrie voor de autoliefhebber en zakelijk autorijden. Wil jij op de hoogte blijven kijk dan op autoliefhebber.com.

 

Onze spyfotograaf zorgt voor nieuwe Spyshots van nieuwe modellen en wacht niet en bekijk ons autoblog.

Zoektermen

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design