Volkswagen komt met GTI accessoirelijn

Volkswagen komt met GTI accessoirelijn

zaterdag 12 augustus 2006 14:30:40
De Volkswagen Golf GTI is al 30 jaar een fenomeen. Dat blijkt onder andere uit de verkoopcijfers: er zijn meer dan 1,65 miljoen Volkswagens Golf met de inmiddels legendarische drie-letterige typeaanduiding verkocht. Nu wordt het GTI-gamma uitgebreid met een sportieve accessoirelijn. De originele GTI-accessoires – van schaalmodel tot computerspel - zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer. Uiteraard horen modelauto’s tot de Volkswagen GTI-accessoirelijn. Er is keus uit de schalen 1:18 en 1:43. Ongeacht het formaat, de detaillering is perfect. Zelfs in het kleinste formaat zijn bijvoorbeeld de remklauwen nog rood geverfd. De Golf GTI 1:18 in de kleur rood kost 39,50 euro en het 1:43 model in de kleur zilver of rood kost 26,50 euro .

Chronograaf
De Volkswagen GTI Chronograaf is onmiskenbaar van de GTI afkomstig. Zo heeft de zwartleren band rode stiknaden en is de carbon-wijzerplaat voorzien van het GTI-logo. Dit horloge is voorzien van een mechanisch Zwitsers uurwerk. Verder is hij uitgevoerd met krasvast saffierglas en een kast van gepolijst RVS. Dit horloge wordt in een eenmalige oplage van 666 stuks geproduceerd. De prijs is vastgesteld op 235,50 euro.

Computers en kleding
Voor de Volkswagen GTI liefhebbers die zelf (nog) niet achter het stuur mogen plaatsnemen, is er een GTI PC-game. Met dit computerspel is het mogelijk om met GTI’s van alle generaties te racen. De auto’s zijn optisch én technisch te tunen en er is keuze uit een groot aantal circuits en racesituaties. Dit spectaculaire spel is verkrijgbaar voor 44,95 euro.

Accessoirelijn
De Volkswagen GTI-accessoirelijn bestaat verder uit een aantal kleine, maar fijne cadeaus zoals een GTI keycord (1,90 euro), een originele GTI sleutelhanger (5,50 euro), en natuurlijk voor de verzamelaars de GTI pin (1,00 euro) Alle originele GTI -accessoires zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer.

Volkswagen komt met GTI accessoirelijn
Volkswagen komt met GTI accessoirelijn
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com