Porsche neemt je mee naar een stukje geschiedenis
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau

Porsche documentaire als persoonlijk cadeau

maandag 25 mei 2020 18:23:29

De Porsche documentaire verschijnt in magazinevorm, waarbij je zelf een voorwoord schrijft en daar een eigen foto aan toevoegt. Een ultiem cadeau met een persoonlijke boodschap, voor elke autoliefhebber. De dcmnt-aire is exclusief verkrijgbaar via www.dcmnt.nl.

De documentaire Porsche neemt je mee naar een stukje geschiedenis van, staat stil bij de events als Le Mans, Mille Miglia en Goodwood, maar heeft verder vooral oog voor de Porsche-auto’s van deze eeuw. De wederopstanding van het merk en de extreme capaciteiten die de nieuwe modellen hebben, worden sterk uitgelicht in storytelling-stijl.

 

Je verrast iemand met deze Porsche-documentaire door het thema-magazine via dcmnt.nl te bestellen en naar een vriend te sturen. Door je persoonlijk geschreven voorwoord, zal hij extra verguld zijn met je leuke cadeau. En ja, de 911R, 911 Speedster, Carrera GT, 918 Spyder, Taycan, Panamera, Cayenne en Macan komen aan bod… en zelfs de Singer DLS. Alle foto’s zijn gemaakt door Mick Kok en de storytelling door Tom Westendorp.

 

DCMNT is een concept van contentmarketingbureau Geen Blad voor de Mond. Elk DCMNT belicht een specifiek thema, in beeld gebracht met liefde en passie in een fraai uitgevoerd glossymagazine van 40 pagina’s. Bovendien gaat van elk verkocht DCMNT een euro naar een goed doel. Voor de dcmnt-aire Porsche is dat de sMiles Foundation, die zich inzet voor minder bedeelde kinderen.

 

CMNT Porsche is te koop via www.dcmnt.nl. Het blad kost € 16,95 (+ € 2,95 voor verzending) en is het tweede DCMNT dat het levenslicht ziet. “We komen snel met meer thema’s”, zegt Laurens Oude Elberink van Geen Blad voor de Mond. “Diverse DCMNT’s zijn in de afrondende fase, zoals die van Alfa Romeo en de Rolling Stones.” Meer weten? Kijk op www.dcmnt.nl.


Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau
1 reactie
Reacties
Wout
wat een ontzettend leuk concept zeg. ik ga er direct een bestellen voor vaderdag!
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe faceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com