Renault Megane: Eerste 190 stuks naar dealers
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Renault Megane: Eerste 190 stuks naar dealers

woensdag 03 december 2008 11:55:05

In een sportieve omgeving zijn op 2 december jl. de eerste 190 nieuwe Renaults Mégane overhandigd aan de Nederlandse Renault-dealers. De Mégane Experience is het officiële startschot voor de verkoop van de Mégane Hatchback in Nederland.Als auto’s parkeren een olympische sport was, kreeg Renault ongetwijfeld een gouden medaille. Maar liefst 190 nieuwe Renault Mégane’s, in zes verschillende kleuren, stonden op 2 december keurig opgesteld op de thuisbasis van NOC*NSF in Papendal. Hier kregen de Nederlandse Renault-dealers de sleutel overhandigd van hun eerste demonstratieauto tijdens de Drive Away. Enthousiaste klanten kunnen nog dit jaar hun Renault-dealer bezoeken voor een testrit in de Renault Mégane Hatchback.

Veiligste ooit
De Renault Mégane Hatchback is er al vanaf 19.900 euro. Dit compleet uitgeruste basismodel is onder meer voorzien van handbediende airconditioning, een sleutelkaart, een elektronisch stabiliteitssysteem (ESP), zijairbags voorin en gordijnairbags. Die uitgebreide veiligheidsrusting leverde de Mégane een maximale score van 37 punten op bij de EuroNCAP-botsproeven, waarmee het de veiligste auto is die ooit werd getest door deze onafhankelijke organisatie, zonder onderscheid in categorieën. Bovendien is het de elfde auto in het Renault-gamma die de maximale score van vijf sterren heeft behaald bij de EuroNCAP-botsproeven.

De prijzen van de Mégane Coupé liggen 500 euro hoger dan die van de Mégane Hatchback en beginnen bij 22.000 euro voor de Mégane Coupé 1.6 16V 100 Expression.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Koleos

Nieuwe Renault Clio 2019Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI