Mazda2 Hanabi voor  14.990
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda2 Hanabi voor 14.990

dinsdag 03 september 2013 13:24:25

In navolging van de Mazda MX-5 is de Mazda2 vanaf nu ook leverbaar in een speciale en luxe Hanabi-uitvoering. Deze exclusieve Mazda2 is gebaseerd op de TS+ maar biedt daarnaast een fiks aantal extra’s die de klant slechts € 100,- kosten, wat een klantvoordeel betekent van maar liefst € 2.855,-. De vijfdeurs Mazda2 Hanabi met 1.3 liter benzinemotor met  84 pk is er voor € 14.990,-. Tegelijkertijd heeft Mazda de prijzen van de Mazda2 aangepast, waardoor het instapmodel, de Mazda2 XS met 1.3 liter benzinemotor, nu beschikbaar is voor de scherpe prijs van € 12.990,-.


De Mazda2 won afgelopen jaar de felbegeerde AutoWeek TevredenheidsTrofee dankzij zijn hoge mate van rijplezier, comfort en stijl. Vanaf nu is de sportieve vijfdeurs hatchback ook beschikbaar als de zeer complete Mazda2 Hanabi. De Hanabi, Japans voor vuurwerk, onderscheidt zich onder meer door stoere 16-inch velgen, stijlvolle Jet Black Mica spiegelkappen en privacy glass achter. Daarnaast heeft het model parkeersensoren (normaal gesproken alleen beschikbaar als accessoire), stoelverwarming, elektrisch bedienbare ramen achter en automatisch inschakelende verlichting en ruitenwissers. Bovendien bevindt zich centraal in de middenconsole een volledig geïntegreerd Mazda multimedia-navigatiesysteem, voorzien van een hoogwaardige Bluetooth carkit, een kleuren touchscreen, navigatie met TomTom kaartmateriaal en een radio/CD-/MP3-speler met USB-aansluiting. Deze extra uitrusting op de Mazda2 Hanabi vertegenwoordigt een meerwaarde van € 2.955,- ten opzichte van de TS+ en kost slechts € 100,- extra.


Tegelijkertijd met de introductie van deze speciale uitvoering heeft Mazda de prijzen van alle versies van de Mazda2 verlaagd, wat betekent dat er nu al een Mazda2 beschikbaar is voor € 12.990,-.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Automerk: Mazda
Automodel: Mazda2
Prijs (1): 14.990

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI