Mazda sponsor SOS Kinderdorpen
Informatie
1 reactie

Mazda sponsor SOS Kinderdorpen

woensdag 15 oktober 2008 13:59:56

Mazda is een partnerschap aangegaan met SOS Kinderdorpen. In zes landen i Europa worden daartoe speciale projecten op verschillende wijze ondersteund. SOS-Kinderdorpen is een internationale, niet-overheidsgebonden, particuliere kinderhulporganisatie die 60 jaar geleden werd opgericht door de Oostenrijker Hermann Gmeiner. Het biedt kinderen en jongeren, die niet in staat zijn om bij hun biologische ouders te wonen, een thuis, waar ze kunnen opgroeien in een liefdevolle familiesfeer in hun eigen cultuur en binnen hun eigen geloofsovertuiging. Daar krijgen ze hun dagelijkse verzorging, volgen onderwijs in lokale scholen en groeien op in hun nieuwe gezin samen met broers en zusters. SOS Kinderdorpen verzorgt ook beroepsopleidingen voor jongeren en bereidt hen voor op een zelfstandig bestaan.

SOS Kinderdorpen en verwante jeugdorganisaties bieden thans onderdak aan meer dan 72.500 kinderen in 132 landen in één van de 406 locaties. 1,3 miljoen mensen maken dagelijks gebruik van de onderwijskundige, sociale, medische en noodhulp programma’s van de organisatie. Zes nationale importeurs van Mazda, in Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië, België & Luxemburg, Duitsland in Hongarije, nemen als eerste deel aan dit nieuwe partnerschap.Mazda Oostenrijk ondersteunt de bouw van een nieuw onderkomen voor een groep kinderen, die dagelijks therapeutische ondersteuning nodig hebben, in Barbakus, vlakbij Klagenfurt.

Mazda Belux schenkt een zevenzits Mazda5 aan het SOS Kinderdorp Chantevent in Bande (België) en neemt daarbij tevens alle kosten voor brandstof, verzekering en belastingen op zich. Mazda Kroatië betaalt een jaar lange alle kosten voor water, gas, elektriciteit, gemeentelijke heffingen en telefoonkosten voor zeven verschillende SOS Kinderdorpen. Mazda Tsjechië koopt meubels en apparatuur voor nieuwe SOS Kinderdorpen en financiert een aantal vakanties en culturele evenementen. Mazda Duitsland ondersteunt een centrum voor beroepstrainingen voor jongeren in Nuremberg met de aanschaf van nieuwe materialen en apparatuur en het oprichten van een fonds voor de renovatie van de technische afdeling. Mazda Hongarije vervangt oude ramen en deuren in het SOS Kinderdorp in Battonya, evenals oude gasfornuizen en baden in het SOS Kinderdorp in Kecskemét, waar ook drie huizen volledig worden overgeschilderd.

Wij vinden SOS Kinderdorpen een fantastische organisatie, die inmiddels door de jaren heen al honderdduizenden kinderen en jongeren heeft geholpen” vertelt Jeff Guyton, Chief Financial Officer van Mazda Motor Europe in Leverkusen en verantwoordelijk voor dit sponsorproject. “Het is niet alleen een eer om met hen samen te werken, maar de wetenschap dat onze hulp directe positieve gevolgen heeft voor het welzijn van vele Europese kinderen en jongeren geeft bovendien veel voldoening. De hulp komt terecht bij degenen die het het meest nodig hebben. Het is een voorrecht hen te helpen en we hopen dat anderen ons voorbeeld volgen”

Liesbeth woensdag 15 oktober 2008 14:05:40
Klasse initiatief van dit automerk en niet te vergeten de medewerkers van Mazda. Voorbeeld voor velen.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI