Mazda reclamecampagne van start gegaan
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda reclamecampagne van start gegaan

maandag 13 oktober 2008 18:00:54

Mazda start vandaag met een volledig nieuwe reclamecampagne in Nederland. De nieuwe uitingen vallen samen met de start van de nieuwe fabrieksimporteur in Waddinxveen en de invoering van een nieuwe wereldwijde visuele identiteit van het merk.Sinds 1 oktober jl. is de import van Mazda automobielen in Nederland verplaatst van de privé-importeur in Den Haag naar de nieuwe fabrieksimporteur in Waddinxveen. Deze verandering brengt met zich mee dat het merk nu ook beter kan profiteren van de internationale marketing, zoals deze wordt geïnitieerd vanuit het Europese hoofdkantoor van Mazda, Mazda Motor Europe in Leverkusen. Eind augustus lanceerde Mazda internationaal een nieuwe visuele identiteit. Deze twee elementen vloeien nu samen in de nieuwe reclamecampagne van Mazda, die vandaag start met paginagrote full color advertenties in een aantal landelijke dagbladen.

Naast genoemde printadvertenties omvat de campagne vanzelfsprekend ook uitingen op populaire internetsites, radiostations en in de showrooms van alle 80 Mazda-dealers met totaal 90 verkooppunten in Nederland. De campagne, die onderdeel is van een reclamebudget van € 2 miljoen tot eind dit jaar, is met name bedoeld om het merk in Nederland een herpositionering te geven en is zo ingericht dat de klant in de gelegenheid wordt gesteld de producten van Mazda opnieuw te ontdekken. Dat kan in feite alleen maar echt goed met een proefrit, waartoe de campagne-uitingen dan ook uitnodigen. De beleving staat daarbij centraal. Bij de dealer is er keuze uit vijf verschillende proefritten die worden ondersteund met een zogenaamde ‘audio-tour’, een in de auto aanwezige CD die de bestuurder begeleidt tijdens zijn of haar proefrit. Meer informatie is te vinden op www.testdrivemazda.nl

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI