Mazda-dealers ontvangen internationale Presidents Award
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda-dealers ontvangen internationale Presidents Award

donderdag 23 oktober 2008 18:16:17

Mazda Motor Europe heeft tijdens een gala in Dubrovnik aan twee Nederlandse Mazda-dealers ee Presidents Award uitgereikt, de hoogste onderscheiding op het gebied van klanttevredenheid en verkoopresultaten binnen de Mazda organisatie. Autobedrijf D.H. Winkelhorst uit Winterswijk en Hartgerink & Klomp BV uit Hoofddorp kregen in Kroatië de prijs voor hun prestaties in 2007. Totaal 47 dealers uit 23 Europese landen kregen de award, het hoogste aantal sinds de invoering in 2005. Klanten in Europa gaan er van uit dat hun nieuwe auto ook na jaren nog dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid heeft als bij de aanschaf en dat hun dealer vriendelijk en professioneel is. Mazda streeft dit al vele jaren na en met succes, zoals blijkt uit de topscores bij onderzoeken naar kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Zo behaalde Mazda bijvoorbeeld dit jaar in het gerenommeerde TÜV Report van Duitslands grootste automagazine Autobild de eerste twee plaatsen met de Mazda3 en Mazda2 in de categorie auto’s van twee tot drie jaar oud. De Mazda6 en Mazda5 voeren achtereenvolgens de ranglijst aan bij de 100.000 km duurtest van datzelfde Autobild en Mazda komt als merk voortdurend voor in de top vijf bij het onderzoek naar klanttevredenheid van de J.D. Power organisatie.

De winnaars van de Presidents Awards zijn een belangrijke sleutel tot dit succes. Uit een Europees klantenonderzoek, waarbij gekeken werd naar de mate van tevredenheid bij de klant met hun auto en met de dealer waar ze de auto gekocht hadden, kwamen de winnende dealers als beste uit de bus. Ze zijn het ultieme voorbeeld van Mazda’s streven naar optimale kwaliteit en service.“De Presidents Awards zijn in het leven geroepen om onze erkentelijkheid te tonen aan de topdealers in elk land” vertelt Jørgen Olesen, Vice President voor Customer Service en Logistiek. “Klanttevredenheid is één van de belangrijkste pijlers waarop we ons merk verder willen uitbouwen. Met de uitreiking van de Presidents Awards hebben we een prachtige combinatie van een gezellig en ongedwongen ‘familiesamenzijn’ en een stijlvol gala, geheel in lijn met onze ‘Zoom-Zoom’ filosofie. Sinds de start van dit fenomeen in 2005 is het aantal dealers dat deze award verdiende elk jaar gegroeid, wat betekent dat onze inzet naar meer klanttevredenheid zijn vruchten begint af te werpen.”

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI