Mazda CX-3 op Los Angeles Auto Show 2014
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda CX-3 op Los Angeles Auto Show 2014

dinsdag 28 oktober 2014 07:27:18

Mazda heeft op de Los Angeles Auto Show 2014 de wereldpremière van de Mazda CX-3, een compleet nieuwe compacte crossover SUV, die zal worden toegevoegd aan het bestaande gamma van Mazda. De pers kan de auto voor het eerst zien op 18 november, de show opent zijn deuren voor het publiek van 21-30 november *.

 

De CX-3 is het nieuwste model van Mazda in de line-up van de nieuwe generatie producten met het volledige scala aan SKYACTIV technologie en het Kodo – Ziel van Beweging designthema. Het ontwerp van de nieuweling is van een fraaie schoonheid en raffinement, waarbij de essentie van Kodo is geëvolueerd tot een scherpere vorm met een verbeterd gevoel van de ‘ziel van beweging’. Het model wordt aan het begin van volgend jaar zomer op de Nederlandse markt verwacht.

 

De geheel nieuwe Mazda MX-5 roadster beleeft in Los Angeles ook zijn autoshowdebuut. De motoren line-up zal worden afgestemd op elke markt, met ofwel een 1.5 liter of een 2.0 liter SKYACTIV-G benzinemotor, die uitsluitend voor de nieuwe MX-5 in lengterichting gemonteerd wordt vanwege de achterwielaandrijving in deze roadster. In Nederland zal de MX-5 naar verwachting in de loop van de zomer van 2015 met beide motorvarianten beschikbaar komen, in Noord-Amerika is dat alleen met de 2.0 liter.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mazda CX-3
Op beurs: Los Angeles Auto Show 2014
Automerk: Mazda
Automodel: CX-3

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI