Toys For Boys - exclusieve club autogekken

Toys For Boys - exclusieve club autogekken

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Porsche. Als uw hart bij het horen van deze namen even sneller gaat kloppen, bent u waarschijnlijk nooit over uw jeugdige passie voor supercars heen gegroeid. En dat is maar goed ook. We dromen allemaal wel eens weg, in gedachten achter het stuur van een van deze exoten. 500 paardenkrachten onder de rechtervoet, een symfonie van zuigers en cilinders die onder motorkap vandaan ontsnapt en het gevoel in een achtbaan te zitten die je zelf bestuurt. Maar, zo luidde mijn grootvaders devies altijd al, "bezit van de zaak is het eind van het vermaak". Want laten we eerlijk zijn, niets is leuker dan het uitzoeken van zo'n auto. De aflevering en de eerste, pakweg, 2.000 kilometers. Daarna krijgen we de eerste onderhoudsbeurten, krasjes, en verliest onze exoot z'n glans. TforB is een exclusieve club voor die mensen die willen genieten van al het moois dat de autowereld te bieden heeft, zonder alle bijkomende ellende. Om in mijn grootvaders jargon te blijven; "wel vrijen, niet trouwen". Naar St. Tropez in een F360 Modena Spider, een dagje spijbelen met een Vanquish , naar uw lagere-school-reunie in een Gallardo of uw relatie belonen met een Porsche Turbo. Wat u maar wilt. En na gebruik levert u 'm gewoon weer in. Kan autorijden nog mooier worden?

Membership:
Hoe werkt het? De club biedt ruimte aan een selecte groep fanaten. De reden daarvoor is dat we de ratio leden: auto's niet hoger willen laten worden dan 8:1. Zodoende is de beschikbaarheid van de door u gewenste bolides optimaal. Eenmalig betaalt u een entrancefee voor de club van €5.000*. Daar gaat dan wel een toelatingsgesprek en 'superb-drivingtest' aan vooraf. We selecteren namelijk streng, maar rechtvaardig. Het particuliere lidmaatschapsfee bedraagt €15.500 per jaar. Ook een zakeljik abonnement is mogelijk, want de club is ook uitermate geschikt om uw medewerkers en relaties een 'once in a lifetime' incentive te kunnen bieden. Een corporate membership entrancefee bedraagt €21.000*. U ontvangt 7200 'credits', waarvoor u naar hartelust 'toys' kunt gaan uitzoeken. Afhankelijk van periode en type bolides, varieert het aantal autodagen tussen 30 en 40 (zie credit-system).

Events:
Naast het rijden van exclusieve sportauto's worden er diverse "once in a lifetime experience incentives" door TforB georganiseerd exclusief voor TforB leden en kunnen vrijwillig on-line worden geboekt tegen gereduceerde betaling. Bij reservering ontvangt U een schiftelijke bevestiging. TforB staat garant voor een uitmuntende en exclusieve organisatie waarbij alles tot in de perfectie is georganiseerd. Er wordt gestreefd naar de beste prijsstelling voor haar leden door sponsoring. Naast experience activiteiten zullen er diverse malen gereden worden met modellen onder begeleiding van top coureurs ter verbetering van uw veiligheid en kennismaking met de diverse modellen. Hierbij wordt er ook een TforB drivers licentie uitgegeven. Elk jaar wordt gestreefd naar 2 ledenvergaderingen onder supervisie van onze voorzitter die op de 1ste ledenvergadering in 2004 bekend zal worden gemaakt. Naast de ledenvergadering zullen er minimaal 4 evenementen per seizoen worden georganiseerd.

Website: Toys For Boys

Toys For Boys - exclusieve club autogekken
Toys For Boys - exclusieve club autogekken
Toys For Boys - exclusieve club autogekken
Toys For Boys - exclusieve club autogekken
Toys For Boys - exclusieve club autogekken


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com