Lotus APX
Je bent hier » Home » Dreamcars » Lotus APX

Lotus APX

zondag 26 februari 2006 11:01:55

Tijdens de 76ste editie van de Autosalon van Genève presenteert Lotus met de APX een spraakmakend nieuw studiemodel. De APX, die als basis Lotus’ nieuwe, revolutionaire VVA voertuigstructuur heeft, is in Genève alleen op de beide persdagen te bewonderen op de stand van Lotus, nummer 1255 in Hallen 1 &2.

Afgelopen jaar introduceerde Lotus reeds haar nieuwe en revolutionaire Versatile Vehicle Architecture (VVA) voertuigstructuur. De door Lotus Design ontworpen APX is nu het eerste model van Lotus dat van de voordelen van dit nieuwe platform profiteert. Wat prestaties betreft vertrouwt de elegant gestylde APX op een nieuwe, door Lotus ontwikkelde 3.0-liter supercharged V6 krachtbron met 300 pk.

“De APX zoals die tijdens de twee persdagen van de Autosalon van Genève te bewonderen is, moet niet gezien worden als een reguliere concept car die blijk geeft van een mogelijke toekomstige designrichting van Lotus,” licht Willem van der Kooi van Van der Kooi Sportscars de ontwikkeling van het studiemodel toe. “Het is eerder een voorbode van de ongekende mogelijkheden en veelzijdigheid die het VVA-platform van Lotus in de nabije toekomst gaat bieden voor de productie van niche auto’s.”

In aanloop naar de Autosalon van Genève zal Lotus meer informatie over de APX bekendmaken.


Lotus APX
Lotus APX
Lotus APX
Lotus APX

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Lotus

Lotus autonieuws

In 1948 werd de eerste Lotus gebouwd die door ingenieur Colin Chapman in de competitie werd ingezet. Dat was de Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde de Mark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopie?n binnen te komen.
Meer Lotus nieuws
De Lotus Exige Cup 430 Type 25 Edition

Lotus en Morgan op de Autosalon van Geneve 2015Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com