Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt

Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt

IAA autoshow frankfurt 2015
dinsdag 28 juli 2015 06:57:45

Dit is de open versie van de Lamborghini Aventador SV! De cabriolet uitvoering van de Lamborghini Aventador SV is betrapt net buiten de fabriek in Sant'Agata Bolognese in Italie. Een fan van Lamborghini's zag dit model en twijfelde geen moment.

Ten opzichte van de Coupe versie is de grootste verandering het carbon fiber cabrio dak en een kleine gewicht toename van 50 kilo. Beide uitvoeringen hebben een V12 6.5 liter met 750 pk(552 kW) en een koppel van 690 Nm (507 lb-ft) op alle wielen via het ISR 7 traps automaat.

 

Deze prototype heeft geen vleugel op de kofferbak zoals de SV Coupe wel heeft en wij denken dat deze op de Roadster niet gaat komen. De Lamborghini Aventador SV Coupe is gelimiteerd op 600 en wie weet dat er van de cabriolet versie van de Lamborghini Aventador SV maar 400 stuks komen. 1000 is immers een mooi aantal. Het kan ook zijn dat er van de Lamborghini Aventador SV cabrio ook 600 gemaakt worden maar dat is nog even gokken. De 600 stuks Coupe modellen waren meteen uitverkocht.

 

Deze prototype is zonder camouflage betrapt en gaat in de spotlights staan op de IAA Autosalon van Frankfurt in September.


Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
Lamborghini Aventador SV Roadster betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lamborghini

Lamborghini autonieuws

Ferruccio Lamborghini heeft zijn fortuin voornamelijk vergaard in de tractorenfabricage in Itali? en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon-vivant met een passie voor snelle wagens en bezat daarvan een aanzienlijke collectie. Lamborghini had onder andere een splinternieuwe Ferrari die in ??n jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens gebreken.
Meer Lamborghini nieuws
Lamborghini Urus EVO is bikkelhard

Lamborghini Terzo Millennio prototype op Autosalon

Lamborghini Urus onderweg naar Autosalon

Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder met softtop

Lamborghini komt met een luxueuze SUV

Lamborghini Huracan SV ook in testfase

Lamborghini Aventador SV Roadster test begonnen

Lamborghini Aventador LP 750-4 SuperveloceAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com