KTM X-Bow | Race of Champions 2008
Informatie
1 reactie
Geen reacties

KTM X-Bow | Race of Champions 2008

dinsdag 16 december 2008 09:29:54

Het internationale autosportseizoen is afgelopen weekend afgesloten met de traditionele Race of Champions in het Wembley Stadion in Londen. Diverse topcoureurs uit onder andere de Formule 1, het Wereldkampioenschap Toerwagens (WTCC) en het Wereldkampioenschap Rallies (WRC), maar ook uit de A1GP, Nascar en het Amerikaans Drift Kampioenschap traden tegen elkaar in het strijdperk. Wereldkampioen rally Sebastien Loeb mocht zich uiteindelijk laten kronen tot winnaar van de Race of Champions 2008. In de finale versloeg de vijfvoudige wereldkampioen rally de Formule 1-coureur David Coulthard, die onlangs zijn helm aan de wilgen heeft gehangen. 

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

KTM
Tegenwoordig is KTM een van de belangrijkste producenten van terreinmotoren, zowel twee- als viertakten. Toch richt men zich steeds meer op motorfietsen voor normaal straatgebruik.
Meer KTM nieuws
KTM X-BOW GT van tuner Wimmer

KTM ontvangt onderscheiding voor de X-BowAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI