Aston Martin Rapide
Je bent hier » Home » Dreamcars » Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide

zondag 19 februari 2006 15:23:37

Aston Martin toont in Detroit de Rapide. Het is de eerste Aston Martin met vier deuren. Het Britse merk brengt het nog voorzichtig als een conceptcar, maar het is de verwachting dat de auto werkelijk in productie gaat. De Rapide zal dan Aston Martin's antwoord zijn op de vierdeurs Panamera van Porsche. De Aston Martin Rapide wordt gebouwd op het platform van de DB9, die ook voor de Vantage gebruikt wordt. Wel is de Rapide maar liefst dertig centimeter langer dan de DB9. Ook is het nieuwe model hoger. Dit alles resulteert in een gewicht dat 140 kilo zwaarder is. Zonder de prestaties aan te tasten want de motor is dertig pk sterker. De V12 levert daarmee een totaal aantal van 480 paardenkrachten.Het dak is van doorzichtig polycarbonaat. Zo heeft de passagierachterin (bij zo'n soort auto niet zelden de eigenaar) een beter beeld op de omgeving. Maar alleen naar buiten kijken hoeft niet, in de rugleuning van de voorstoelen is een televisiescherm aangebracht zodat er naar een dvd of tv-uitzending gekeken kan worden. Ook het audiosysteem is vanaf de achterbank te bedienen Ondanks de vier deuren ziet Aston Martin de Rapide als een echte sportauto. Maar dan wel een met heel veel ruimte, zowel voor de inzittenden als de bagage.


1 reactie
2 reacties
Reacties
Fabian
Geweldige Auto, zoals elke Aston Martin!
tom
de beste auto tot nu toe mankeert niks aan alleen maar +punten
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Aston Martin

Aston Martin autonieuws

Ingenieur Robert Bamford en Lionel Martin begonnen in 1914 met de bouw van auto's nadat beide heren een jaar eerder samen besloten hadden om auto's van het merk Singer te gaan verkopen.
Meer Aston Martin nieuws
Aston Martin DBX Hybrid betrapt

Een Aston Martin Vantage V12

Aston Martin Vantage Coupe met achterwielaandrijving

Spionage gelukt van Aston Martin DB11 met interieur shots

Aston Martin DB11 nu ook in zwart
Aston Martin DB11 begint test op de Nurburgring

Supergeheim is deze Aston Martin DB11

Geheime beelden facelift Aston Martin DB9Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com