Contact


Autoliefhebber.com is opgericht eind jaren 90. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een groot netwerk met dagelijkse activiteiten rondom onze automotive websites. Inmiddels zijn wij al ruim 14 jaar een vertrouwde autowebsite en hebben wij dagelijks vele duizenden bezoekers. Elke dag verzorgen wij het laatste nieuws uit de autowereld in een objectief jasje. Onze vrijwilligers hebben veel kennis van auto's, zijn allemaal autofanaten, en zorgen voor autonieuws uit alle hoeken van de wereld.

Wilt u adverteren op Autoliefhebber.com? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij antwoorden binnen 1 dag.
Advertorial plaatsen

Belangrijk voor ons zijn sponsoren en bedrijven die kiezen voor advertorials, redactionele artikelen, en die plaatsen tegen een vaste vergoeding per advertorial. Deze bedrijven zijn al jaren een grote steun voor autoliefhebber.com en onze spyshots pagina. Door middel van advertorials, advertenties of banners zorgen wij dat onze sponsoren veel aandacht krijgen. Met veel van onze sponsoren hebben wij in de afgelopen 20+ jaren een goede samenwerking opgebouwd en profiteren op deze manier van elkaars diensten en netwerken.

Spyshots, wat zijn dat?

Veel autoliefhebbers kennen de term "spyshots". Spyshots zijn foto's van auto's die vaak rondrijden met camouflage in vorm van folie of kunstof, automodellen die nog in de testfase zitten.Als u hier foto's van maakt zijn dit spyshots. Deze auto's rijden vaak rond met laptops en apparatuur aan boord. Waar vind ik deze auto's? Deze auto's ziet u over de hele wereld op de openbare weg en rondom circuits en gebieden zoals bergen. Dus u moet denken aan de Nurnburgring in Duitsland ( vaak op en rondom de ring), Gro▀glockner (of ander gebergte) in Oostenrijk, Scandinavische landen (voor testen in de kou en sneeuw) en rondom de autofabrieken van de automerken. Uiteraard zien wij ook vaak dat deze auto's op de openbare weg opduiken om te tanken of van a naar b te gaan. Kortom iedereen met een camera kan spyshots maken van deze auto's.Spyshots opsturen naar onze redactie!

Stuur uw spyshots naar onze redactie ( info@autoliefhebber.com ) en wij beoordelen of deze spyshots bruikbaar zijn. Na goedkeuring mag jij de foto's opsturen en wij zorgen dat jou foto's met jouw naam en locatienaam online komen! De foto's mogen geen copyrights hebben van andere websites of fotografen! Deze worden niet gepubliceerd..
Contact
E-mail: info@autoliefhebber.com

Deze Bedrijven gingen u voor
Wij plaatsen voor bedrijven vaak reclame uitingen. Denk aan advertorials of gesponsorde blogs. Ook werken wij veel aan reclame campagnes via banners in meerdere formaten. Prijzen voor een advertorial of reclame banner zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals looptijd van de campagne, positie van de banner en welke soort banner. Onderstaande bedrijven hebben al gebruikt gemaakt van ons netwerk


Vraag onze redactie naar onze prijzen en wij zorgen voor correcte afhandeling.


Autonieuws online autoblog vol auto nieuwsAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design