bmw i3
Home Autonieuws Spyshots Tuning & Styling Exclusief Bedrijfswagen Beurzen Lifestyle Autotechniek SUV Contact
 
U bent hier: Home : Bmw i3
"Duurzaamheid in de
breedste zin van het woord"

BMW i3

 

De volledig elektrische BMW i3. BMW presenteert de unieke BMW i3. Het is het eerste grotendeels van carbon gemaakte model van het nieuwe submerk BMW i dat zich volledig richt op duurzame mobiliteit. De BMW i3 is het eerste volledig elektrisch aangedreven premiummodel dat in serie wordt geproduceerd. Met zijn 125 kW (170 pk) sterke elektromotor, dynamische uitstraling, en geavanceerde voertuigarchitectuur biedt de BMW i3 alles wat van een BMW wordt verwacht. De nieuwe BMW i3 komt nog dit jaar op de Nederlandse markt. BMW i staat voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord, zonder de karakteristieke BMW kenmerken uit het oog te verliezen. De BMW i3 is ’s werelds eerste premiummodel dat vanaf de tekentafel is ontwikkeld voor elektrische aandrijving.

Dat gaf de ontwerpers volledige vrijheid op het gebied van design en de plaatsing van de elektrische systemen. Het resultaat is een duurzame, karaktervolle BMW met een dynamische uitstraling, een ruim interieur en ideale afmetingen voor stadsgebruik. Zowel de aandrijflijn als de lithium-ion-accu en de voertuigarchitectuur van de BMW i3 is in eigen huis ontwikkeld. Verantwoordelijk daarvoor is BMW eDrive, een divisie binnen BMW Group die ook de voor BMW i speciaal ontwikkelde assistentiesystemen en mobiliteitsdiensten voor zijn rekening neemt. De belangrijkste pijlers zijn de Life & Drive modules en de BMW eDrive-aandrijftechnologie. Die vormen de basis voor emissievrije mobiliteit op premiumniveau.BMW i3 prijs

 

De levering van de BMW i3 op de Nederlandse markt start einde dit jaar, voor een prijs van 35.500 euro. Met ‘range extender’ komt de prijs op 39.990 euro. Het leasetarief is 599 euro per maand, op basis van Full Operational Lease, een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 15.000 per jaar.

 
  Deze pagina is onderdeel van automotive website: Autoliefhebber.com | Design & realisatie: Art of Creations