Volkswagen Cross Caddy ook in Parijs te zien

Volkswagen Cross Caddy ook in Parijs te zien

woensdag 24 april 2013 07:01:28

Volkswagen Bedrijfswagens focust komend jaar op de ontwikkeling van duurzame mobiliteitsconcepten, optimalisering van de vierwielaandrijftechniek en op de ontwikkeling van vernieuwende en speciale modellen. Een goed voorbeeld is de Cross Caddy, die vanaf het voorjaar 2013 op de markt komt.

 

De op de IAA prominent aanwezige allrounder slaat een brug tussen de MPV en de SUV, en combineert de diversiteit van een bestelwagen met het stoere imago van een terreinauto. Bovendien grijpt Volkswagen Bedrijfswagens de dertigste verjaardag van de Caddy aan om een speciale en aantrekkelijke editie te presenteren, namelijk de Edition 30. Deze Caddy wordt standaard geleverd met 17-inchwielen, in een spectaculaire kleur en voorzien van de krachtigste motor die ooit af fabriek in een Caddy zat. De 125 kW sterke TDI-motor levert uitstekende prestaties, zoals een topsnelheid van 196 km/uur en een koppel van 350 Nm. Als kers op de taart is de nieuwe Caddy vanaf dit najaar leverbaar met dynamische bi-xenonkoplampen. De stadslichten zijn standaard voorzien van led-technologie, uniek in deze klasse.


1 reactie
Reacties
Klaas
Heel mooi uiterlijk en kleur! Vindt de combinatie met deze velgen ook heel mooi. rij zelf al jaren caddy en heb nooit klachten.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com