verkrijgbaar vanaf 28.300 exclusief BTW/BPM
Prijzen elektrische Peugeot e-Expert

Prijzen elektrische Peugeot e-Expert

maandag 03 augustus 2020 17:37:35

Peugeot start medio oktober in Nederland met de levering van de e-Expert. De volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto is ontworpen om een elektrisch alternatief te bieden aan de veeleisende bedrijfswagenklant, zonder in te leveren op functionaliteit en technische capaciteit. De vanafprijs begint in Nederland bij 28.300 euro exclusief BTW en BPM.

Met de volledig elektrische Peugeot e-Expert is emissievrij leveren van goederen in de binnenstad geen probleem meer. De 100% elektrische bedrijfswagen met ‘best-in-class’ productkwaliteiten kent geen compromissen en is perfect geschikt voor zogeheten ‘last mile delivery’-ritten. De e-Expert heeft alle voordelen van de Expert, inclusief de Compact-versie. De Compact is door zijn afmetingen uitermate geschikt voor krappe straten en drukke Nederlandse binnensteden.


Compromisloos
De e-Expert is de eerste elektrische bedrijfswagen die een grote actieradius combineert met indrukwekkende technische specificaties en gewichten. De e-Expert is uitgerust met een 136 pk (100 kW) sterke elektrische motor met een maximaal koppel van 260 Nm. Dat koppel is al direct bij de start volledig beschikbaar, zonder geluid, vibraties, schakelpauzes, geur of emissies.

Met een maximum laadvermogen van 1.275 kilogram en trekgewicht tot 1.000 kilogram, doet de batterij-elektrische e-Expert wat praktisch gebruiksgemak betreft niet onder voor een reguliere Expert met dieselmotor.

Twee batterijen
Er is keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten: 50 kWh en 75 kWh. 80% van de gebruikers van een compacte bedrijfsauto rijdt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer op een dag, waardoor de e-Expert met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) ruime mogelijkheden biedt.

Laden
De nieuwe Peugeot e-Expert is in Nederland bovendien standaard uitgerust met een 11 kW 3-fase boordlader, waardoor hij bij een (snel)laadstation tot 100 kW kan laden. Zo is de 50 kWh-batterij in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat 45 minuten.

Het is ook mogelijk om een laadsessie in te plannen. Dat kan via het Connected Navigation scherm in de auto of via de MyPeugeot® smartphone-app (afhankelijk van de versie). Met dit systeem is het mogelijk om op ieder moment een laadsessie te starten of uit te stellen en de laadstatus te controleren.

Net als bij de overige Peugeot EV modellen, is ook voor de nieuwe e-Expert een Slimme Wallbox beschikbaar via Peugeot.

 

Elektrische schuifdeuren
Laden en lossen is met de e-Expert eenvoudig dankzij elektrische schuifdeuren aan weerszijden (afhankelijk van de uitvoering). Met een voetbeweging richting de sensoren openen de schuifdeuren volledig elektrisch. Zo staat een gebruiker nooit met volle handen voor een dichte deur.

 

Comfort
Passagiers ervaren een hoge mate van temperatuurcomfort dankzij de aanwezigheid van een krachtige verwarming (5 kW) en verwarmde stoelen (afhankelijk van de uitvoering). De interieurvoorverwarming kan via het touchscreen (afhankelijk van de uitvoering) of op afstand via de MyPeugeot® smartphone-app (afhankelijk van de versie) worden ingesteld. Het verwarmen of koelen van het interieur gaat het snelst als de Peugeot e-Expert nog aan de lader staat. Zo gaat er tevens geen kostbare energie verloren uit het batterijpakket.

 

Prijzen
De Peugeot e-Expert is verkrijgbaar vanaf € 28.300 exclusief BTW/BPM voor de e‑Expert Pro Compact 50kWh (230 kilometer actieradius, leverbaar vanaf januari 2021). De e‑Expert Pro Standard 50kWh (230 kilometer actieradius) heeft een vanafprijs van € 29.300 exclusief BTW/BPM en de e‑Expert Pro Standard 75kWh (330 kilometer actieradius) is leverbaar vanaf € 36.700 exclusief BTW/BPM


Prijzen elektrische Peugeot e-Expert
Prijzen elektrische Peugeot e-Expert
Prijzen elektrische Peugeot e-Expert
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Peugeot

Peugeot autonieuws

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citro?n. Het is genoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montb?liard, die het industri?le imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie van wagens, heeft Peugeot 50 miljoen auto's geassembleerd. Peugeot produceert ook scooters.
Meer Peugeot nieuws
Peugeot 308 wagon volledige camouflage

Peugeot 308 betrapt voor release

Nieuwe Peugeot e-Rifter

Peugeot 308 begint wintertest

Plastic jasje Peugeot 308

Peugeot 308 wederom naar buiten
Facelift Peugeot 308 in Zuid-Europa

De nieuwe Peugeot 3008 SUVAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com