Actieradius van 230 tot 330 kilometer (WLTP)
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life

Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life

zaterdag 19 september 2020 20:12:36

Opel breidt het aanbod van volledig elektrische voertuigen in rap tempo uit. Er staan alweer twee nieuwe modellen in de startblokken: Na de Vivaro‑e – de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel – introduceert het merk ook de Vivaro‑e Combi en de Zafira‑e Life – respectievelijk de elekrische 9-persoons bus en de nieuwe topuitvoering van de Zafira Life. De Opel Vivaro‑e is bij uitstek geschikt voor emissievrije levering van goederen in stedelijk gebied, terwijl de Vivaro‑e Combi en de Zafira‑e Life ruim, luxueus en comfortabel personenvervoer bieden voor zes tot maximaal negen inzittenden. Beide nieuwe, elektrische Opel-modellen zijn per direct te bestellen. De Vivaro‑e Combi is leverbaar vanaf € 35.449,- (exclusief BTW) en de Zafira‑e Life vanaf € 43.099,- (exclusief BTW). Voor particuliere kopers van een Opel Zafira‑e Life bedraagt de vanafprijs € 52.150,- (inclusief BTW).

Opel breidt het aanbod van volledig elektrische voertuigen in rap tempo uit. Er staan alweer twee nieuwe modellen in de startblokken: Na de Vivaro-e – de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel – introduceert het merk ook de Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life – respectievelijk de elekrische 9-persoons bus en de nieuwe topuitvoering van de Zafira Life. De Opel Vivaro-e is bij uitstek geschikt voor emissievrije levering van goederen in stedelijk gebied, terwijl de Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life ruim, luxueus en comfortabel personenvervoer bieden voor zes tot maximaal negen inzittenden. Beide nieuwe, elektrische Opel-modellen zijn per direct te bestellen. De Vivaro-e Combi is leverbaar vanaf € 35.449,- (exclusief BTW) en de Zafira-e Life vanaf € 43.099,- (exclusief BTW). Voor particuliere kopers van een Opel Zafira-e Life bedraagt de vanafprijs € 52.150,- (inclusief BTW).

 

Opel levert de Vivaro-e Cargo met keuze uit drie lengtevarianten en de Vivaro-e Combi en Zafira-e Life in twee lengtevarianten. Dankzij de doordachte constructie doet de elektrische Vivaro-e niet onder voor een reguliere Vivaro op het gebied van praktisch bruikbaarheid. De Opel Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life zijn leverbaar met keuze uit twee lengtevarianten en combineren alle voordelen van een ruime gezinsauto met emissievrije, elektrische aandrijving. De nieuwe Zafira-e Life vormt een uiterst aantrekkelijk aanbod voor zowel milieubewuste particulieren als veeleisende zakelijke gebruikers.

 

50 of 75 kWh

De Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life hebben dezelfde aandrijflijn met een efficiënte elektromotor die 100 kW (136 pk) vermogen en 260 Nm koppel naar de voorwielen stuurt. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 130 km/u. De actieradius is afhankelijk van de gekozen batterij. De Vivaro-e en Zafira-e Life zijn beide leverbaar met een 50 of 75 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 230* of 330* kilometer (WLTP). De levering van de Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life met 75 kWh-batterij start begin 2021. De Vivaro-e Combi met 50 kWh-batterij zal al vanaf november dit jar leverbaar zijn.

 

De lithium-ion batterij bestaat uit 18 (50 kWh) of 27 modules (75 kWh) en bevindt zich ónder de bagageruimte, zodat er geen invloed is op de laad- en interieurruimte. Bovendien zorgt deze strategische positie voor een lager zwaartepunt, wat een positief effect heeft op de stabiliteit van het voertuig. Een geavanceerd regeneratief remsysteem, dat tijdens remmen en vertragen energie terugwint, verhoogt de efficiency.

 

Laadtijden

Via een 100 kW snellader (DC) is de 50 kWh-batterij in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat 45 minuten. Opel levert de Vivaro-e (Combi) en Zafira-e Life in Nederland standaard met een 3-fase boordlader van 11 kW. Van de Vivaro-e volgt later nog een versie met een 7,4 kW boordlader. De boordlader garandeert een lange levensduur van de batterij, waarvoor bovendien een garantietermijn van acht jaar of 160.000 kilometer geldt.

 

De Opel Vivaro-e (Combi) en Opel Zafira-e Life zijn op verschillende manieren op te laden. Thuis via het reguliere stopcontact of met behulp van een wallbox, bij een openbaar laadpunt en bij een snellaadstation. Het aanbod van laadkabels en wallboxen varieert naargelang de energie-infrastructuur van de markt, zodat rijders snel en eenvoudig een geschikt laadpunt kunnen vinden. Opel ondersteunt klanten hierin van A tot Z.

 

Gerichte oplossingen en diensten

Om het gebruiksgemak van de Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life te vergroten, biedt Opel gerichte oplossingen voor elektrische voertuigen, zoals ‘OpelConnect’, de ‘myOpel’-app en ‘Free2Move Services’ van het mobiliteitsmerk Free2Move van Groupe PSA. De diensten zijn toegankelijk via handige apps.
De ‘Charge My Car’-functie van de Free2Move Services-app biedt toegang tot meer dan 140.000 laadstations in heel Europa, inclusief overzichtelijke betalingen. Om het klanten nog gemakkelijker te maken een geschikt laadpunt te vinden, maakt Free2Move een preselectie van laadstations, gebaseerd op de afstand tot het laadpunt, de laadsnelheid en de huidige laadprijs van de beschikbare, publieke laadpunten.

 

Met de ‘e-remote’ controlefuncties van OpelConnect kunnen klanten met hun smartphone de laadstatus van de batterij controleren, een laadsessie inplannen of zelfs het interieur koelen of voorverwarmen als het voertuig nog aan de lader staat. Tot slot biedt het OpelConnect-portfolio toegang tot eCall, pechoproep en tal van andere diensten, zoals het opvragen van actuele voertuiginformatie. LIVE Navigation geeft real-time verkeersinformatie (36 maanden gratis na activatie, daarna abonnement).

 

Diverse rijhulpsystemen

De Vivaro-e en Zafira-e Life zijn uitgerust met een opvallend groot aantal rijhulpsystemen die het rijgemak en de veiligheid verbeteren. Als aanvulling op een head-up display bieden ze een rijstrookassistent (Lane Keep Assist), uitgebreide verkeersbordenherkenning (Extended Traffic Sign Recognition), vermoeidheidsherkenning (Drowsiness Alert), slimme semi-adaptieve cruise control en een botspreventiesysteem met automatische remassistent (Forward Collision Alert met Automatic Emergency Braking).

 

Een camera en een radar houden continu de situatie voor de auto in de gaten. Het systeem detecteert voetgangers die de weg oversteken en kan bij snelheden tot 30 km/u een noodstop uitvoeren. De semi-adaptieve cruise control past de snelheid automatisch aan op die van de voorligger, vertraagt automatisch en kan de snelheid tot 20 km/u verlagen. Lane-Keep Assist en een waarschuwingssysteem voor slaperigheid attenderen de bestuurder erop als die te lang achter het stuur zit en wel een pauze kan gebruiken. De grootlichtassistent, die zich automatisch aanpast aan groot- of dimlicht, schakelt boven 25 km/u in. De head-up display in kleur – uniek in dit segment – geeft onder meer de gereden snelheid en aanwijzingen van de navigatie weer.

 

Sensoren in de voor- en achterbumper waarschuwen de bestuurder voor obstakels tijdens het parkeren. Afhankelijk van de uitvoering verschijnt het beeld van de achteruitrijcamera op de binnenspiegel of op het 7-inch infotainment touchscreen – in laatstgenoemde geval met 180 graden zicht vanuit vogelperspectief.

 

Infotainment

Opel levert de infotainmentsystemen Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro. De systemen bieden beide een 7-inch touchscreen en slimme smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland). Multimedia Navi Pro biedt als extra navigatie met Europakaart in 3D-weergave.

 

Elektrische schuifdeuren

Bij de Opel Vivaro-e bieden de tweedelige achterklep en de schuifdeuren aan weerszijden toegang tot de royale laadruimte. Opel rust de Zafira-e Life uit met een omhoog scharnierende achterklep voor een gemakkelijkere toegang tot de bagageruimte. Ook de Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life hebben schuifdeuren aan weerszijden om in- en uitstappen te vereenvoudigen. Bij beide modellen zijn de schuifdeuren ook nog elektrisch te openen met behulp van een voetbeweging richting de sensoren, bijzonder handig als de gebruiker zijn handen vol heeft.

 

Opel Vivaro-e Cargo: keuze uit drie lengtevarianten

Opel heeft de nieuwe Vivaro-e ontwikkeld voor een breed uiteenlopende klantengroep en levert om diverse carrosserievarianten, zoals een dubbele cabine, platformcabine of personenversie, met een laadvermogen tot 1.275 kg en een GVW van 2.800 tot 3.100 kg.

 

De nieuwe Vivaro-e is net zo veelzijdig als elke andere Vivaro. Het laadvermogen doet met 1.275 kilogram nauwelijks onder voor dat van vergelijkbare, lichte bedrijfswagens met een dieselmotor (1.405 kg). Bovendien mag de Opel Vivaro-e een aanhanger trekken. Het maximale geremde trekgewicht bedraagt 1.000 kg.

 

De compactste versie (S) met een lengte van 4,60 meter is uitzonderlijk wendbaar en heeft een opmerkelijk korte draaicirkel, van 11,3 meter. Dat maakt de Vivaro-e zeer wendbaar in krappe ruimtes. Dankzij de hoogte van 1,90 meter kan de Vivaro-e ook in vrijwel alle parkeergarages parkeren.

 

Overzicht lengtevarianten Opel Vivaro-e:

 • S: 4,60 meter lang, laadinhoud 4,6 m3 tot 5,1 m3 
 • M: 4,95 meter lang, laadinhoud 5,8 m3
 • L: 5,30 meter lang, laadinhoud 6,6 m3

 

FlexCargo

De standaard laadinhoud bedraagt 4,6 m3 en kan worden uitgebreid tot 5,1 m3 dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel. Hierdoor kunnen objecten van maximaal 3,32 meter lengte worden meegenomen. De lengtevarianten van 4,95 en 5,30 meter hebben een laadinhoud van respectievelijk 5,8 en 6,6 m3. Dankzij FlexCargo kunnen objecten – zoals ladders – van maximaal 3,67 of 4,02 meter lengte worden vervoerd. Het interieur heeft talrijke opbergvakken en verandert in een handomdraai in een mobiel kantoor.

 

Opel Vivaro-e Combi en Zafira-e Life: keuze uit twee lengtevarianten

Opel levert de Zafira-e Life als Medium (4,95 meter lang) of Large (5,3 meter lang) uitvoering. De Opel Vivaro-e Combi en Zafira-e Life Medium heeft een wielbasis van 3,28 meter en biedt opmerkelijk veel beenruimte voor de passagiers achterin.

 

De Vivaro-e Combi en Zafira-e Life Large biedt een bagageruimte van circa 4.500 liter in combinatie met optimale wendbaarheid dankzij de korte draaicirkel van slechts 11,3 meter. De meeste uitvoeringen zijn minder dan 1,90 meter hoog en kunnen daardoor zonder problemen lagere, ondergrondse parkeergarages in – belangrijk voor shuttleservices van bijvoorbeeld hotels. Door de unieke mogelijkheid van het aanbrengen van een trekhaak, kan de Vivaro-e Combi en Zafira-e Life aanhangwagens trekken met een maximaal gewicht van 1.000 kg

 

Opel rust de Zafira-e Life uit met leder beklede stoelen op aluminium rails. Er zijn configuraties mogelijk met zes en zeven zitplaatsen. Dankzij de neerklapbare passagiersstoel achterin kunnen voorwerpen met een lengte tot 3,50 meter vervoerd worden. De inhoud van de bagageruimte kan fors toenemen door stoelen neer te klappen of in z’n geheel te verwijderen.

 

Voor de uitvoeringen met een lange wielbasis is een luxe ‘Lounge’-bekleding beschikbaar, evenals stoelen met massagefunctie, stoelverwarming en vier draaibare stoelen achterin met een extra breed zitkussen (48 centimeter). Passagiers kunnen tegenover elkaar zitten en op die manier profiteren van extra comfort en beenruimte.

 

De Opel Vivaro-e Combi is uitgerust met 9 zitplaatsen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld taxivervoer.

 

Elektrisch offensief
De elektrisch aangedreven Opel Vivaro-e (Combi) en Zafira-e Life vormen een volgende stap in het uitgebreide elektrische modellenoffensief van Opel. Er komt in de nabije toekomst nog meer. Zo breidt Opel in 2021 het aanbod van lichte bedrijfswagens verder uit met de volledig elektrische Opel Combo-e en debuteert in hetzelfde jaar ook de volledig elektrische Opel Movano. Tevens wordt het aanbod van geëlektrificeerde modellen in 2021 nog verder uitgebreid met de Opel Combo Life en volledig nieuwe Opel Astra. Tegen eind 2021 heeft Opel negen geëlektrificeerde modellen in de belangrijkste segmenten. Bovendien heeft Opel vanaf 2024 van elke personenauto en bedrijfswagen een geëlektrificeerde versie in het aanbod.

 

Fast Facts: Opel Vivaro-e

 • Eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel
 • Te bestellen sinds juli 2020
 • Vivaro-e leverbaar als dubbele cabine, platformcabine of personenversie
 • Laadlengte tot 3,93 meter
 • Laadvolume tot 6,6 m3
 • Drie lengtevarianten: van 4,60 meter tot 5,30 meter
 • Eenvoudig parkeren in parkeergarage dankzij hoogte van 1,90 meter
 • Laadvermogen tot 1.275 kg en geremd trekvermogen van 1.000 kg
 • Uitgebreide infotainmentsystemen
 • Elektrisch te openen schuifdeuren met een voetbeweging richting de sensoren

 

Prijzen Opel Vivaro-e (exclusief BTW)

 • 50 kWh Vivaro-e Gesloten Bestel (L1H1) vanaf € 30.599,-
 • 75 kWh Vivaro-e Gesloten Bestel (L2H1) vanaf € 38.999,-
 • 50 kWh Vivaro-e Dubbele Cabine (L3H1) vanaf € 34.999,-
 • 75 kWh Vivaro-e Dubbele Cabine (L1H1) vanaf € 42.399,-
 • 50 kWh Vivaro-e Combi 9-persoons (L2H1) vanaf € 35.499,-
 • Elektrische aandrijflijn, prestaties en actieradius
 • Elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm, voorwielaandrijving
 • Keuze uit 50 kWh of 75 kWh lithium-ion batterij, goed voor respectievelijk
 • 230 en 330 kilometer actieradius (WLTP)
 • Opladen tot 80% in circa 30 minuten (50 kWh) of 45 minuten (75 kWh)
 • via 100 kW DC-snellader
 • Standaard met 11 kW lader (3-fase). Later volgt nog de 7.4 kW lader (1-fase) (optioneel)
 • 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op batterij
 • Topsnelheid van 130 km/u
 • Regeneratief remsysteem
 • Assistentiesystemen & infotainment
 • Forward collision alert met noodremassistent
 • Rijstrookassistent
 • Kleuren head-up display
 • Ultrasone sensoren in de vóór- en achterbumper waarschuwen bestuurder voor obstakels tijdens het parkeren
 • Rear view camera, beeld wordt weergegeven op binnenspiegel of op 7-inch touchscreen met 180-graden vogelperspectief
 • OpelConnect diensten:
 • LIVE Navigation met real-time verkeersinformatie**
 • Directe verbinding met pechhulpdiensten en eCall
 • Hulp kan binnen paar seconden ingeschakeld worden via rode knop
 • Emergency eCall wordt automatisch geactiveerd als gordelspanners of airbags zijn geactiveerd
 • 7-inch touchscreen met Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro infotainment
 • Ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto

 

Fast Facts: Opel Vivaro-e Combi en Zafira-e Life

 • De Vivaro-e Combi, de elektrische personenvervoerder tot 9 personen
 • Volledig elektrisch vlaggenschipmodel van Zafira Life, de benchmark voor ruime gezinsauto’s met zes tot zeven zitplaatsen
 • Te bestellen vanaf september 2020
 • Vivaro-e Combi en Zafira-e Life verkrijgbaar in twee lengtevarianten: M (4,95 meter) en L (5,30 meter)
 • Hoogte van 1,90 meter, meeste varianten kunnen daardoor parkeren in ondergrondse parkeergarage
 • Verschillende configuraties beschikbaar met 6 tot maximaal negen (Vivaro-e Combi) zitplaatsen
 • Luxueuze ‘Lounge’-uitvoering voor Zafira-e Life versie met lange wielbasis
 • Loungecomfort dankzij verstelbare met leder afgewerkte stoelen en panoramadak
 • Schuifdeuren elektrisch te openen met behulp van eenvoudige voetbeweging
 • Tot 4.500 liter laadvolume voor Vivaro- e Combi en Zafira-e Life L

 

Prijzen Opel Vivaro-e Combi en Zafira-e Life

 • Opel Vivaro-e Combi (L2H1) 50kWh leverbaar vanaf € 35.449,- (exclusief BTW)
 • Opel Zafira-e Life (L2H1) 50 kWh leverbaar vanaf € 43.099,- (exclusief BTW); 
 • vanaf € 52.150,- (inclusief BTW)
 • Elektrische aandrijfsysteem, prestaties en actieradius
 • Elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm, voorwielaandrijving
 • Keuze uit 50 kWh of 75 kWh lithium-ion batterij, goed voor respectievelijk
 • 230 en 330 kilometer actieradius (WLTP)
 • Opladen tot 80% in circa 30 minuten (50 kWh) of 45 minuten (75 kWh)
 • via 100 kW DC-snellader
 • Standaard met 11 kW lader (3-fase), Later volgt de 7.4 kW-lader (1-fase) (optioneel)
 • Assistentiesystemen & infotainment
 • Forward collision alert met noodremassistent
 • Slimme cruise control
 • Rijstrookassistent
 • Vermoeidheidswaarschuwing
 • Grootlichtassistent
 • Ultrasone sensoren in de vóór- en achterbumper waarschuwen bestuurder voor obstakels tijdens het parkeren
 • Rear view camera, beeld wordt weergegeven op binnenspiegel of op 7-inch touchscreen met 180-graden vogelperspectief
 • Kleuren head-up display
 • OpelConnect diensten met LIVE Navigation**, pechhulp en eCall
 • 7-inch touchscreen met Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro infotainment
 • Ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto
 • Multimedia Navi Pro met Europese navigatiekaarten met 3D view

 

* De actuele actieradius is afhankelijk van verschillende factoren zoals weersomstandigheden, rijstijl, de route, de temperatuur en het gebruik van voorzieningen als airconditioning en verwarming. Verbruikscijfers en CO2-emissie zijn vastgesteld volgens de WLTP-test procedure (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151).

**LIVE Navigation diensten zijn 36 maanden na activatie gratis, daarna geldt een abonnementstarief.


Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Opel

Opel autonieuws

Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. Opel en zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan vijftig landen en hebben meer dan 37.000 medewerkers in dienst, waarvan meer dan 19.000 in Duitsland. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa
Meer Opel nieuws
Opel Astra GSe en Grandland GSe

Opel Grandland gespot in sneeuw

Spyshots nieuwe Opel Astra

Spyshot Opel Crossland X facelift

Blauwe verlichting voor Opel Grandland X

Elektrische Opel Vivaro-e bestellen

Zesde generatie Opel Corsa e gaat elektrisch

Opel legt laatste hand aan volledige nieuwe CorsaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com