De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Informatie
1 reactie
Geen reacties

De nieuwe, slimme Toyota PROACE

donderdag 22 september 2016 14:35:26

De nieuwe, slimme Toyota PROACE Compact bestormt de sterk groeiende markt van de Compact Duty Van (CDV) met unieke eigenschappen die van cruciaal belang zijn voor toekomstige gebruikers zoals bezorgbedrijven. De Toyota PROACE Compact biedt de meeste binnenruimte, is desondanks de compactste bedrijfswagen in zijn klasse en heeft het hoogste trekgewicht én laadvermogen.

De nieuwe Toyota PROACE Compact in het CDV+ segment komt tegemoet aan de groeiende behoefte aan compacte en wendbare bedrijfswagens die gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn in stadscentra. Door de enorme opkomst van het aantal internetbezorgingen maakt de CDV inmiddels circa 35 procent uit van de totale bestelwagenmarkt.

De Toyota PROACE Compact is een nieuw aanbod in het segment en pakt direct punten met zijn maximale laadcapaciteit van 4,6 m3, de grootste in zijn klasse. Met een lengte van 4,6 m is hij bovendien de compactste bestelwagen. Een andere ‘Best-in-Class’ is zijn draaicirkel. Die is met 11,3 m de kortste in zijn klasse. Ideaal voor pakketbezorgers die straatje keren tot hun dagelijkse bezigheden rekenen.

 

3 zitplaatsen standaard
Toyota levert de PROACE Compact standaard met 3 zitplaatsen voorin. De laadruimte is groot genoeg om 2 Europallets te vervoeren. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is uniek in zijn klasse evenals het laadvermogen tot 1.535 kg. Dat is gemiddeld ruim 500 kg meer dan dat van andere aanbieders.

 

Efficiënte, krachtige Euro 6 motoren
Toyota levert de nieuwe PROACE Compact met keuze uit drie efficiënte en tegelijkertijd krachtige Euro 6 dieselmotoren: een 1.6 D-4D met 95 pk/70 kW of 115 pk/85 kW en een 2.0 D-4D met 122 pk/90 kW. Verder kan er gekozen worden uit zowel een handgeschakelde als een automatische transmissie.

 

Vanaf 16.995 euro
De nieuwe Toyota PROACE Compact heeft standaard 3 jaar (of 100.000 km) fabrieksgarantie. Zolang de auto in onderhoud bij de Toyota dealer is, behoort 24 uurs pechhulp in heel Europa tot het uitgebreide servicepakket. De prijzen zijn scherp en beginnen bij 16.995 euro (exclusief BTW en BPM).

 

Operationeel leasen kan al vanaf 325 euro per maand (60 maanden / 20.000 km per jaar). Ook bij de PROACE Compact is de service van de standaard Toyota Bedrijfswagen Champion inbegrepen.

De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Vanbuiten het compactst, vanbinnen het ruimst
De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Enorme wendbaarheid; kleinste draaicirkel
De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Hoog laadvermogen
De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Ideaal voor bezorging in stedelijke gebieden
De nieuwe, slimme Toyota PROACE
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota PROACE
Prijs (1): 16.995
Leaseprijs (full operational lease): 325 euro per maand (60 maanden / 20.000 km per jaar)
Trekgewicht: 2.500 kg
Dieselmotor: 1.6 D-4D met 95 pk/70 kW
Diesel motorvariant 1: 2.0 D-4D met 122 pk/90 kW
Laadvermogen: 1.535 kg
Lengte: 4,6 m

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI