Chevrolet Epica taxi

Chevrolet Epica taxi

maandag 04 december 2006 07:41:03
Op de Fleet & Taxi Management Expo, die op 6 & 7 december 2006 in het Euretco Expo Center in Houten wordt georganiseerd, zal Chevrolet Nederland de nieuwe Chevrolet Epica in taxiuitvoering tentoonstellen. De Fleet Management Expo is hét jaarlijkse trefpunt voor fleetmanagers, fleetowners en wagenparkbeheerders. Met de nieuwe Epica heeft Chevrolet een ijzersterke troef in handen voor de zakelijke markt. Richard de Jongh, Manager Field Operations & FRUC van Chevrolet Nederland: “De nieuwe Epica is volledig ontwikkeld voor de Europese markt en heeft een aantal onderscheidende eigenschappen, zoals de keuze uit moderne benzine en diesel-motoren, terwijl wij ook een prima propositie hebben voor het gebruik van een geavanceerde LPG-installatie.”

Chevrolet Nederland is op de Fleet Management Expo in de Fleet & Taxi hal vertegenwoordigd met een Epica in taxiuitvoering en tevens met de nieuwe Chevrolet Captiva SUV. Terwijl op de parkeerplaats diverse Chevrolet-modellen gereed staan voor een verhelderende proefrit. De Epica is pas enkele maanden in ons land op de markt en nu al ziet Chevrolet een enorme interesse vanuit de zakelijke markt. Nogmaals De Jongh: “Vooral de moderne styling en de keuze uit twee superstille zescilindermotoren, in combinatie met een scherpe aanschafprijs, liggen ten grondslag aan deze toegenomen aandacht vanuit de zakelijke markt. Bovendien biedt de Epica een uitgebreide uitrusting tegen een relatief lage prijs, waardoor de fiscale bijtelling voor de zakelijke rijder uiterst interessant, en dus naar verhouding, laag is.”

Business Edition
Chevrolet heeft met de Business Edition recent een uitvoering gepresenteerd die speciaal gericht is op de zakelijke rijder. Voor slechts 1.750 euro incl. BTW wordt de Epica voorzien van een geavanceerd LPG-systeem en een state-of-the-art navigatiesysteem. Voor de zakelijke rijder die de nodige kilometers maakt is de Business Edition uitvoering dan ook een ideale mogelijkheid om tegen relatief lage gebruikskosten te genieten van de voordelen van een moderne en stille zescilinder benzinemotor. De nieuwe Epica sedan wordt geleverd met soepele, dwarsgeplaatste 24-kleppen zes-cilinder lijnmotoren van 2.0- of 2.5-liter die garant staan voor zeer soepele eigenschappen. Tot de belangrijkste kenmerken van de modern vormgegeven Epica behoren naast de zescilindermotoren de grote hoeveelheid ruimte, het rijcomfort en het uitgebreide uitrustingsniveau.

Vanaf de lente van 2007 wordt een moderne 2.0-liter common-rail dieselmotor van 110 kW/150 pk leverbaar in de nieuwe Epica. Standaard is de krachtige diesel (maximum koppel: 310 Nm bij 2.000 tpm) gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak, maar optioneel wordt hij ook leverbaar in combinatie met een automatische transmissie. De Epica diesel accelereert in slechts 9,7 seconden (aut: 10,1 sec) van 0-100 km/u en bereikt hij een topsnelheid van 201 km/u (aut: 208 km/u). Ondanks deze uitstekende prestaties springt de nieuwe motor uiterst spaarzaam met de brandstof om, met een gemiddelde consumptie (volgens MVEG-norm) van slechts 6,1 liter per 100 km (aut: 7,7 l/100 km).

Prijzen
De Chevrolet Epica is leverbaar vanaf 24.995 euro, terwijl hij al kan worden geleasd vanaf 539 euro per maand.

Chevrolet Epica taxi

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com