Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Urban car sharing: de Toyota i-ROAD

donderdag 02 oktober 2014 13:41:26

Toyota onthult vanochtend op de Paris Motor Show de definitieve versie van de i-ROAD. Met deze headturner pur sang pareert Toyota de uitdaging van stedelijke mobiliteit: files en luchtkwaliteit. De in vrolijke kleuren gespoten elektrische tweezitter is bedoeld voor car sharing en biedt het gemak en het comfort van een gewone auto, maar wijkt verder sterk af van auto’s uit andere car sharing programma’s. De i-ROAD is namelijk ultra wendbaar, zo compact als een scooter en kan daardoor in druk verkeer overal eenvoudig langs. Bovendien is de i-ROAD door zijn exceptionele techniek ook nog eens een fun to drive.

 

De eerste versie van de i-ROAD werd nog geen twee jaar geleden onthuld. Toyota maakte meteen duidelijk dat de uitzonderlijke driewieler géén showcar was, maar een serieuze studie om vervoer in steden veilig te kunnen stellen voor de toekomst. Ondanks dichtslibbende wegen en problemen met luchtkwaliteit, blijft de vraag naar persoonlijke mobiliteit immers onverminderd groot. De i-ROAD past dan ook naadloos in de missie van Toyota: Aim Zero Emission. Sinds gisteren rijden 35 i-ROADS rond in een car sharing project in Grenoble (waarover meer in het kader onderaan de tekst).

Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Urban car sharing: de Toyota i-ROAD
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota i-ROAD
Op beurs: Autosalon van Parijs 2014
Automerk: Toyota
Automodel: i-ROAD

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI