Subaru prototype met hybride-motor

Subaru prototype met hybride-motor

woensdag 15 februari 2006 20:39:28
Subaru, de enige autofabrikant die vasthoudt aan boxermotoren, richt zich op alternatieve krachtbronnen. Al eerder kwam de Japanse autobouwer met elektromotoren, op de Tokyo Motor Show 2005, die in oktober wordt gehouden, stelt Subaru een studiemodel voor met hybride-aandrijving. Uiteraard in combinatie met een boxer-benzinemotor.

Het conceptmodel heet B5-THP. De aanduiding is simpel te verklaren. De B staat voor Boxermotor, de 5 voor de segmentering binnen het programma en THP staat voor Turbo Parallel Hybrid. Subaru noemt het model een cross-over, in dit geval een kruising tussen een stationwagon, coupé en SUV. Onder de kap hangt een 2,0 liter boxermotor met turbo en een vermogen van 260 pk. Tussen motor en transmissie is de elektromotor opgenomen, die 10 kW sterk is en 150 Nm genereert. Volgens Subaru is het accupakket in vijf minuten voor 95% volgeladen en kan de energie gebruikt worden tijdens het rijden in en buiten de stad.

Subaru prototype met hybride-motor
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Subaru

Subaru autonieuws

Subaru produceert al meer dan 70 jaar auto's, en is al ruim 25 jaar actief in de Benelux. Subaru is met name bekend geworden door de standaard vierwielaandrijving, en toepassing van de boxermotor op bijna elk model (zelfs de Subaru Justy G3X heeft sinds 2006 standaard vierwielaandrijving).
Meer Subaru nieuws
Subaru Impreza tijdens geheime testen

Subaru Impreza WRX STI vierde generatie

Subaru Outback krijgt compleet redesign. Hier het bewijs

Subaru op de Autosalon van Geneve 2014

Dit is de Subaru Outback X

Spyshots Subaru Outback 2015

Subaru horloges met style

SPYVIDEO! Subaru Impreza WRX geheime foto's


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com